BEŞİKTAŞ

Trabzonspor Beşiktaş maçı ertelendi ne zaman oynanacak? Tıkla öğren

Bu akşam oynanması planlanan Trabzonspor-Beşiktaş maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Peki maç ne zaman oynanacak?

Trabzonspor Beşiktaş maçı ertelendi ne zaman oynanacak? Tıkla öğren

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. TFF resmi açıklama yaptı. Peki maç ne zaman oynanacak?

METEOROLOJİ 'YAĞIŞ SÜRECEK' DEDİ

Zorlu maç öncesinde federasyon temsilcileri ve hakemler stadın içerisinden ve çevresinden fotoğraflar çekip TFF'ye gönderirken, Türkiye Futbol Federasyonu son olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen 'yağış' sürecek uyarısıyla derbiyi bir başka tarihe erteleme kararı aldı. 

HAVA DURUMU RAPORU
5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF'de maçın ertelenmesiyle ilgili resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı; "Bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş kulüpleri arasında oynanması gereken Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 19. Hafta müsabakası ileri bir tarihe ertelendi. Karşılaşmanın oynanacağı Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaşanan elverişsiz hava ve saha koşulları, yapılan temizleme çalışmalarına rağmen yoğun kar yağışının devam etmesi, bu koşulların yarın da devam edecek olması ve iki kulübümüzün hafta içi oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları göz önünde bulundurularak; maçın hakemleri ile temsilcilerinin de görüşleri alınarak tatil edilen karşılaşma, Federasyonumuz tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacak."

İşte ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçının stadı

MERSİN MAÇI DA ERTELENMİŞTİ

Öte yandan siyah-beyazlı takımın ligin 18. haftasında oynanması planlayan Mersi İdman Yurdu maçı da yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Böylece Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarısında henüz lig maçı oynayamamış oldu.

Hüseyin Avnı Aker Stadı'nın son hali:

AVNİ AKER STADI
AVNİ AKER STADI
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER