SÜPER LİG

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Trabzonspor Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu.

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'de 61 puan ve averajla lider durumda bulunan Beşiktaş, 29. haftada Trabzonspor'a konuk olacak. Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? merak edenler için ayrıntılar haberimizde. 
 
Trabzonspor ile Beşiktaş 42 yıllık rekabette 120. kez karşı karşıya gelecekler. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlıların 48, bordo-mavililerin ise 42 galibiyeti bulunuyor. Fenerbahçe'nin 28. haftada puan kaybetmesiyle 61 puanlı Galatasaray'ın önünde gol averajıyla ilk sırada yer alan siyah-beyazlı takım, bordo-mavili takımı yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Ligde son olarak Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, Trabzonspor'u da yenerek hem liderliğini sürdürmeye hem de ilk yarıda üstünlük sağladığı rakibine rövanşı vermemeye çalışacak.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

- Necip ve Serdar cezalı

Siyah-beyazlı ekipte cezalı Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş, yarınki karşılaşmada forma giymeyecek.

Kardemir Karabükspor karşısında kırmızı kart gören Necip'in yanı sıra aynı karşılaşmada 4 sarı karta ulaşan Serdar, cezaları nedeniyle Trabzonspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.   
 

- 3 oyuncu sakat

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesinde 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Veli Kavlak, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın sakatlıkları nedeniyle yarın görev alması beklenmiyor.

- Ersan Gülüm'ün durumu

"Kara Kartallar"da Kardemir Karabükspor karşısında sakatlanan Ersan Gülüm, yarınki mücadele öncesi takımla çalışma fırsatı buldu.

Tecrübeli oyuncunun son durumunun bugün gerçekleştirilecek antrenmanda netlik kazanacağı öğrenildi.

- Kart sınırındaki oyuncular

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma öncesinde Demba Ba ve Kerim Frei, sarı kart sınırında bulunuyor.

Bu iki oyuncu yarınki karşılaşmada kart gördükleri takdirde 30. haftada Gaziantepspor ile yapılacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.

Sakatlıkları nedeniyle bireysel çalışmalarını sürdüren Tolga Zengin ile İsmail Köybaşı da 3'er sarı kartlarıyla ceza sınırında yer alıyor.  

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER