BEŞİKTAŞ

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta programında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Beşiktaş’ın mücadelesi merakla bekleniyor. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, bu hafta derbi maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm soruların cevabı...

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta programında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Beşiktaş’ın mücadelesi merakla bekleniyor.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

24 Ocak 2016 Pazar günü saat 20:00’da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş maçı Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

İki takım için de önemli olan maçta kimin 3 puanı alacağı merak konusuyken, iki takım en son geçtiğimiz yıl yine Spor Toto Süper Lig'de karşılaşmış ve maç Trabzonspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona ermişti.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI
TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI

BEŞİKTAŞ’IN KALESİNDE KİM VAR?

Geçtiğimiz günlerde kaleci konusundaki sıkıntıyı Ukrayna’lı file bekçisi Denys Boyko’nun takıma dahil olmasıyla beraber çözen Siyah Beyazlılar’da en çok merak edilen konu ise derbide kalede kimin yer alacağı.

Taraftarlar yeni transfer Boyko’yu kalede görmek istese de, Denys Boyko’nun eşyalarını toplamak üzere ülkesine gideceği için derbide forma giymeyeceği kesinleşti. Bu gelişmenin ardından ise teknik adam Şenol Güneş’in kaleyi Tolga Zengin’e emanet etmesi bekleniyor.

GEÇMİŞ MAÇLARDA İKİ TAKIMIN DURUMU

İki takımın kendi aralarında oynadıkları son 10 maçın skorlarına bakacak olursak Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısında 3-2’lik galibiyet üstünlüğü bulunurken, 5 maçın da berabere bittiği görülüyor.

TRABZONSPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR İLE İLK MAÇ

Yeni teknik direktör Hami Mandıralı ile güzel bir başlangıç yapmak isteyen Bordo Mavililer, Beşiktaş ile oynayacağı maçtan 3 puan almayı hedefliyor. Öte yandan Trabzonspor’dan gelen son bilgilere göre Bursaspor maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Özer Hurmacı’nın Beşiktaş maçına yetişemeyeceği ön görülüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER