TRABZONSPOR

Trabzonspor bu forma ile yola çıktı

Trabzonspor, hazırlık maçında İtalyan temsilcisi Cagliari ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor bu forma ile yola çıktı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Serie A ekibi Cagliari ile karşılaştı. İstanbul Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

Penaltı kaçtı
Trabzonspor, 31. dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Penaltı noktasına gelen Jose Sosa'nın şutunu kaleci Rafael kurtardı.

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Suat Arslanboğa, Erdinç Sezertam, Samet Çiçek
Trabzonspor: Esteban (Dk. 80 Uğurcan Çakır), Pereira (Dk. 71 Semih Karadeniz), Toure (Dk. 63 Hosseini), Mustafa Akbaş (Dk. 79 Hüseyin Türkmen), Ibanez (Dk. 88 Samican Özkan), Kucka (Dk. 75 Batuhan Artaslan), Onazi, Sosa (Dk. 62 Amiri), Abdülkadir Ömür (Dk. 79 Murat Cem Akpınar), Yusuf Yazıcı (Dk. 75 Olcay Şahan), Rodallega (Dk. 71 Abdülkadir Parmak)

Cagliari: Rafael, Pisacane, Andreolli, Dessena, Pajac, Colombatto (Dk. 63 Cigarini), Deiola (Dk. 74 Barelle), Padoin, Ionita (Dk. 63 Castro), Sau (Dk. 74 Farias), Pavoletti
Sarı kartlar: Dk. 44 Sau, Dk. 51 Pajac, Dk. 72 Pavoletti (Cagliari), Dk. 44 Pereira (Trabzonspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
Trabzonspor Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya temsilcisi Cagliari ile yaptığı özel maç 0-0 beraberlikle tamamlandı.

12. dakikada Pereira'nın sağdan ortaladığı topla ceza sahası içinde buluşarak son çizgiye inen Abdülkadir Ömür'ün dar açıdan şutunda, kaleci Rafael son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

30. dakikada Onazi'nin uzun pasında ceza sahasına hareketlenen Rodallega, Pisacane ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca hakem Suat Arslanboğa penaltı kararı verdi. 31'inci dakikada Sosa'nın kullandığı penaltıda, kaleci Rafael sağına gelen topu kurtararak kornere tokatladı.

40. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Pereira'nın şutunda, meşin yuvarlak üst direğe de çarparak auta gitti.

Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda takımlar skoru değiştiremedi ve maç 0-0 berabere sonuçlandı.

Trabzonspor'dan anlamlı forma

Bordo-mavili kulüp İtalyan ekibiyle oynanacak hazırlık karşılaşmasına PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formayla sahaya çıktı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Şerefle, Gururla, Onurla; Göğsümüzde Taşıyacağız!

Takımımız Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçında sahaya, Yüksekova’da PKK terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formamızla çıkacaktır.



Ölümün daha ne olduğunu bilmeden hayattan koparılan bir evlat... Yavrusunun kokusuna doyamadan kahpece şehit düşürülen bir anne... Onların acısı yüreğimizdedir! Şu bilinsin ki; bizler var olduğumuz sürece vatan uğrunda şehit düşenler asla ve asla unutulmayacaktır! Gururla, şerefle ve onurla... Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun..."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER