YAZARLAR

Trabzonspor bu hataya düşmemeli!

Trabzonspor bu hataya düşmemeli!

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
Trabzonsporun ana sorunu herkes biliyor kümede kalma hali. Trabzonspor ve amatör dahil hiç bir kulüp böyle başıboş yönetilmemiştir. Zaten geldiğimiz yerlerden ligdeki başarı oranımızdan belli oluyor. Burada yapılması gereken Trabzonlu veya Trabzonspor'a gönül vermiş iş adamlarının destekleyeceği ortak bir yönetim kurulu belirlenerek ve profesyonel bir yönetici (Genel müdür veya CEO) ile batağa batmış Trabzonspor'umuzu kurtarmak. Çünkü mevcut yönetim ile Trabzon'un geleceğinin parlak olmayacağının herkes farkında. En nihayet yönetim kurulu da kaçınılmaz bir hale gelen vahim durumun farkına vararak Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldı.

Taraftarımız Türkiye'nin ünlü bir taraftar topluluğu ancak onlar kendilerine düşen görevi yerine getirmiyor sahaya yabancı madde atma olayı malumunuz başımızı çok ağrıttı. Tepkilerimizi daha farklı gösterebilirdik gösterebiliriz. Zira müsabaka esnasında sahaya her hangi bir madde atmak her daim kulübümüze zarar olarak yansımıştır. Keza başka takım taraftarları sahaya bomba atsa pimi 'suya temas etti patlamaz' diye hafife alınır ama Trabzonspor taraftarlarının asla tasvip etmeyiz ama sahaya maytap atması el bombası olarak gösterilir. Bu ve buna benzer nedenlerden ötürü sağduyulu davranılmalı. Çünkü bizim piremiz deve İstanbul takımlarının devesi ise pire olarak gösterilir.

Teknik konusunda ise tabii bu yönetimin hatası ancak butakıma kendini ispatlamış bir golcü transferi yeterli olacaktı ancak eski alışkanlıklarımızdan bi vazgeçmedik bir sürü gereksiz adam aldık. Ancak bu takım geldiği süreçte gördük ki sağ bek ve sol bek yanında iyibir orta saha, forvet ve 10 numara pozisyonunda oynayacak gerçek yıldızlara ihtiyaç olduğu. Takıma yararlı olamayan bütün yabancılar gönderilmeliçünkü içlerinde başarı oranı çok düşük olan futbolcular var.

Son olarak da kulüp personeline çekin düzen verilmeli tabi budabaşı boş yönetilmekten kaynaklanıyor.

Şöyle ki; Trabzon dışında bulunan bazı Kongre üyelerinin Olağanüstü Genel Kurula katılabilmeleri, bilgi edinmek ve gelişmeleri birinci ağızdan öğrenmek için bugün saat 9,20'de Trabzonspor Kulübü'nün (462) 325 09 67 nolu telefonu aradıklarında telefona kimsenin çıkmadığından ötürü telefon otomatikman güvenlik bölümüne bağlanmaktadır. Güvenlikte bulunan şahıs lakayt bir şekilde yetkililerin kahvaltıda olduğunu daha sonra aranmasını söyleyerek telefonun diğer ucundaki muhataba kulübün internet sitesine girmesini öğütlemektedir. Bu davranış biçimine bakıldığında "balık baştan kokar" ifadesinin bariz hali bu olsa gerek.

İnşallah TRABZONSPORA gönül veren gerçekTRABZONLULAR elini taşın altına koyarlarda TRABZONSPORUMUZU bu bataktan kurtarırlar.

Yorumlar
TREND HABERLER