TRABZONSPOR

Trabzonspor Bursaspor maçı golleri ve geniş özeti

Bursaspor, geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

Trabzonspor Bursaspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla son haftaya düşme korkusuyla giren Bursaspor, geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kalmayı başardı. 

BATALLA HAYAT VERDİ!

İlk yarısında Bursaspor'un baskısına rağmen gol sesinin çıkmadığı mücadelede Trabzonspor 55. dakikada Rodallega ile öne geçti. Bursaspor'a galibiyeti getiren goller ise, 61. dakikada Jorquera ve 69. dakikada Batalla'dan geldi.

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 38 yaptı ve Rizespor'un da kazandığı haftada Trabzonspor'dan 3 puanı koparmayı başararak ligde kaldı. Trabzonspor ise sezonu, 51 puanla 6. basamakta tamamladı.

Trabzonspor Bursaspor maçı fotoğrafları


TRABZONSPOR: 1 - 2 :BURSASPOR

Maç Sonuu: Rize'de maç sona erdi. Rizespor, 1-0 kazandı.

90+3. dakika: Sağlık ekipleri sahada. Artık bitime saniyeler var...

90+2. dakika: Erdem Özgenç yerde, oyun durdu...

90+1. dakika: Castillo, sağ taç çizgisi kenarında Sercan'ı geçemedi. Arka arkaya yapılan pas hataları sonrası top Harun Tekin'de kaldı.

90. dakika: Yusuf Yazıcı, sol kanattaki Mas'a oynamak istedi. Sercan pas arası yaparak takımını atağa kaldırdı. Fakat, Bursaspor'un atağı Trabzonspor savunmasında eridi. Hakem en az 4 dakika daha uzatma gösteriyor.

89. dakika: Medjani'nin pasında Pereira topla buluştu ancak ayağı kaydı ve yerde kaldı. Harun, kale vuruşu kullanacak.

88. dakika: Batalla, N'Doye'un müdahalesiyle yerde. Hakem Aydınus'un kararı faul... Oyunun temposu düşmüş durumda...

87. dakika: Maçın bitimine 3 dakika kaldı. Bu sonuçla Bursaspor ligde kalacak, Rizespor TFF 1. Lig'e düşecek.

86. dakika:Topun kontrolü Trabzonsporlu oyuncularda. Bursaspor, 11 oyuncusuyla kendi yarı alanında savunma yapıyor. Trabzonspor köşe vuruşu kullanacak. Yusuf'un ortasında Uğur Demirok'un kafa vuruşu etkisiz. Harun Tekin, aut atışıyla oyunu başlattı.

85. dakika:Castillo'nun Rodallega'yı düşünerek savunma arkasına attığı ara pası hızlı olunca top Harun Tekin'de kaldı.

84. dakika: Onazi kenara geliyor, Abdülkadir Ömür oyunda...

83. dakika: Trabzonsporlu oyuncular yarı alanında paslaşıyor. Bursaspor'da savunma güvenliği ön planda... Carl Medjani, topla birlikte Bursaspor yarı alanına girdi ve Sercan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Aydınus, faul verdi.Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası içine yaptığı ortayı Bursaspor savunması karşıladı. Kontraatak başladı. Stancu ile gelişen kontraatakta Trabzonspor savunması hızla geriye dönünce, Bursasporlu oyuncular set hücumuna döndü. Sercan Yıldırım'ın sol taç çizgisinde vakit geçirmek için topu korner direğine kadar götürdü. Fakat, bu sırada yaptıuğı hareket faul...

82. dakika: Erdem Özgenç, sağ korner çizgisine yakın bir noktadan tacı kullandı ancak Mas oyuncular pas arası yaptı. Mas'ın pasında bu kez Bursasporlu oyuncular araya girdi. Batalla'ya aktarılan top sonrası, Arjantinli oyuncunun yaydan yaptığı vuruş auta gitti.

81. dakika: Trabzonspor, Castillo ve Rodallega ile merkezden gelmeye çalıştı. Savunmasına yardım eden Batalla pas arası yaptı ve Bursaspor'u atağa kaldırdı.

80. dakika: Jorquera, orta sahada Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı.Hakem Aydınus'un kararı faul... Bu dakikaya kadar Bursaspor'un kaleye 5'i isabetli 17 şutu, Trabzonspor'un 1'i isabetli 3 şutu bulunuyor.

79. dakika: Bursaspor'da Stancu, orta sahadan kaleye vurdu. Önde olan Esteban, iki hamlede güçlükle golü engelleyebildi.

78. dakika: Bursaspor'da Sercan ve Batalla kısa paslarla topun kontrolün sağladı. Bursasporlu oyuncular paslaşıyor... Bilal'in taç çizgisi kenarındaki Aziz Behich'e uzun oynadı. Aziz Behich, Pereira'nın arkasına sarktı ve yerde kaldı. Fırat Aydınus, bu pozisyonda faul olmadığına hükmetti.

77. dakika: Harun Tekin'in taç çizgisi kenarından kullandığı serbet vuruş, doğrudan auta gitti. Trabzonsporlu oyuncular paslaşarak oyunu başlattı.

76. dakika: İki takım da uzun paslarla atak yapmaya çalışıyor ancak bu dakikalarda iki takımda çok sık pas hatası yapıyor.

75. dakika: Trabzonspor'da Castillo çalımlarla ceza sahası içine girdi. Castillo yerde kaldı. Fırat Aydınus "Devam" dedi.

74. dakika: Bu dakikalarda iki takımda oyun kurmaya çalışıyor. Uzun toplarla çıkmaya çalışan iki takım da sık sık pas hatası yapıyor. Forvet Sinan Bakış oyundan alındı, orta saha oyuncusu Merter Yüce oyunda...

73. dakika: Yusuf Yazıcı, arka direğe ortaladı. Harun, topun kontrolünü sağladı.

72. dakika: Oyun tekrar başladı. Batalla'nın müdahalesi sonrası Dame N'Doye yerde kaldı. Hakem Aydınus'un kararı faul...

71. dakika: Maçlar bu sonuçla biterse Bursaspor, ligde kalacak. Rizespor, TFF 1. Lig'e düşecek. Su molası verildi.

70. dakika: Bursaspor'da Sercan Yıldırım golün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Bursaspor tribünlerinde de gözyaşları var. Bursaspor, geri döndü.

69. dakika: GOL! Batalla, Trabzonspor 1-2 Bursaspor Bilal'in pasında Stancu karşı karşıya kaldı. Batallla'ya pasını bıraktı. Batalla'nın köşeye net ve sert vuruşu ağlarla buluştu.

68. dakika: Yusuf'un ortasına çıkan Harun, topun kontrolünü alıp oyunu başlatıyor.

67. dakika: Rizespor ile Alanyaspor arasındaki maçta üstün olan taraf 1-0 ile Rizespor. Bursaspor'a kalan 23 dakikada ligde kalmak için gol gerekiyor. Yusuf Yazıcı, savunmanın baskısına rağmen ceza sahası dışından şutunu çıkardı. Bursaspor defansına çarpan top kornere çıktı. Yusuf, sol köşe gönderinden korneri kullanacak.

66. dakika: Batalla'nın ceza sahasına girmeden yaptığı ortada Sercan Yıldırım'ın kafa vuruşu üstten auta gitti.

65. dakika: Oyun tekrar başladı. Bursaspor, tüm hatlarıyla Trabzonspor yarı alanında...

64. dakika: Trabzonspor'da Joao Pereira, ceza sahası içinde aldatmaya yönelik hareket nedeniyle sarı kart gördü. Bursasporlu oyuncular, oyun durunca tekrar hakeme penaltı itirazında bulundu.

63. dakika: Sercan Yıldırım vurdu, top Uğur Demirok'tan geri döndü. Bursasporlu oyuncuların yoğun penaltı itirazı var ancak Fırat Aydınus 'Devam' dedi.

62. dakika: GOL! Jorquera, Trabzonspor 1-1 Bursaspor Batalla'nın pasında Sercan ceza sahası içinde topla buluştu. Sercan, kısa pasla Jorquera'yı kaleci Esteban ile karşı karşıya bıraktı. Jorquera'nın yakın köşeye yaptığı plase ağlarla buluştu. Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla maç tekrar başladı.

61. dakika: Bursaspor savunmadan organize çıktı. Sercan Yıldırım'ın sağ kanattan yaptığı ortayı Trabzonspor savunması karşıladı. Topun kontrolü bir kez daha Trabzonsporlu oyunculara geçti. Bursaspor'da Faty oyundan alınıyor. Yerine giren oyuncu Bilal Kısa...

60. dakika: Bursasporlu oyuncuların maçın başında yaptığı yoğun pres bu dakikalarda azalmış durumda. Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, kenardan el hareketleriyle oyuncularını harekete geçirmeye çalışıyor.

59. dakika: Trabzonsporlu oyuncular, yarı alanlarında topla oynuyor. Şu ana kadar yüzde 62'ye 38 ile Trabzonspor'un topla oynamada üstünlüğü var...

58. dakika: Yusuf Yazıcı ortaladı, Stancu ceza sahası içinde çevirdi. Trabzonspor'un atağı devam ediyor.

57. dakika: Castillo, ani gelişen Trabzonspor atağında çok etkili geldi. Şamil'den sıyrılıp ceza sahası içine girdi. Batalla'ya rağmen ortasını yaptı. Castillo, ön direkte topa vurdu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. Bursaporlu oyuncuların vuruşuyla maç tekrar başladı. Bursasporlu oyuncular da moral bozukluğu dikkat çekiyor. Trabzonspor, golden sonra tekrar atak yapan taraf...

56. dakika: GOL! Castillo ortaladı, Rodallega attı!

55. dakika Sercan Yıldırım, karşı karşıya pozisyonu kaçırdı. Sercan'ın şutunda son anda araya Trabzonspor savunması girdi. Topu tekrar alan Sercan'ın ortasına sona anda bir müdahale daha geldi. Bursaspor, net bir fırsattan yararlanamadı. 

54. dakika: Trabzonspor, maçın başından bu yana en tehlikeli atağını yaptı. Yusuf'un ortasında bir karambol yaşandı ancak Bursaspor savunması uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topu kontrol eden Onazi'nin sert vuruşu auta gitti.

53. dakika: Carl Medjani sekerek kenara geldi. Koşarken sekiyor. Oyun da Fırat Aydınus'un düdüğüyle tekrar başladı. Sağ taç çizgisinde Jorquera'nın Dame N'Doye'a yaptığı hareket faul. Topun başında Yusuf Yazıcı var, Trabzonspor 5 oyuncuyla ceza sahası içinde...

52. dakika: Batalla, taç çizgisine paralel bir şekilde Erdem'e pasını attı. Erdem de aynı şekilde Sercan'a pas verdi. Sercan'ın ceza sahası içine ortasında bir anda karambol yaşandı. Savunmadan seken topa Sinan Bakış müdahale edemedi ve top Esteban da kaldı.

51. dakika: Batalla ve Sercan ile sağ kanattan gelişen atakta, arka arkaya duvar pasları sonrası Arjantinli 10 numara ortasını yaptı. Durica kafayla topu kornere attı. Batalla'nın ceza sahası içine ortasını ön direkte Dame N'Doye karşıladı.

50. dakika: Batalla ortaladı. Dame N'Doye kafayla karşıladı. Bursasporlu oyuncuların tekrar ceza sahası içine doldurduğu top Esteban'da kaldı.

49. dakika: Batalla, topun başında. Bursaspor takımı kalabalık bir şekilde ceza sahası içinde...

48. dakika: Sağ kanattan gelen Erdem'in ortasında top Mas'ın eline çarpıyor. Hakem Fırat Aydınus, düdüğünü çaldı. Erdem, penaltı bekliyor. Ancak, Aydınus pozisyonun ceza sahası dışında olduğunu işaret ediyor.

47. dakika: Trabzonsporlu oyuncular, ikinci yarı düdüğünden bu yana top çeviriyor. Bursasporlu oyuncuların yoğun presi sonrası Pereira'nın pası taca gitti. Batalla'nın taç çizgisi kenarında Pereira'nın arkasına aşırdığı top ile Sercan buluştu. Sercan, topla ceza sahasına girmek istedi ancak Durica'ya takıldı.

46. dakika: Bursaspor'da oyuncu değişikliği var. John kenara geldi, Sercan Yıldırım oyunda... Fırat Aydınus'un düdüğü ve Batalla'nın vuruşuyla başladı.

Devre Arası: Fırat Aydınus, ilk 45 dakikayı bitirdi.

45+2. dakika: Yine sağ çizgiden gelişen atakta Erdem Özgenç, pasını John'a aktardı. Castillo, daha hızlı davranıp avantajı elde etti. John'un Castillo'ya müdahalesine faul kararı verildi.

45+1. dakika: İlk devrenin sonunda topun kontrolü Bursasporlu oyuncularda. Fakat, konuk ekip organize bir şekilde hücum etmekte zorlanıyor.

45. dakika: Savunma arkasına atılan topa Pereira hareketlendi ancak Harun Tekin kalesinden çıkarak topu kontrol etti. İlk yarıya 2 dakika daha eklendi.

44. dakika: Oyun Rodallega'nın topu fair play çerçevesinde Harun'a atmasıyla tekrar başladı. Şu ana kadar topla oynamada Bursaspor'un yüzde 55-45'lik üstünlüğü bulunuyor. Kaleyi bulan şutlarda yine Bursaspor 2'ye 0 üstün. Trabzonspor'un ilk yarıda henüz kaleye şut girişimi bulunmuyor.

43. dakika: Sivok, ayağa kalktı ancak Şamil Çinaz omzunu tutuyor.

42. dakika: Harun, John'a yapılan faulden doğan serbest vuruşu kullandı. Uğur Demirok kafayla bu topu karşıladı ve atağı başlattı. Onazi'nin sağ çizgiden ortasını Şamil karşıladı. Trabzonsporlu oyuncuların tekrar ceza sahasına doldurduğu topta Tomas Sivok ve Şamil çarpıştı. Oyun durdu...

41. dakika: Sağ kanatta Batalla'nın pasıyla buluşan John'un ortası direkt auta gitti. Trabzonspor, kısa paslarla Bursaspor savunmasını aşmaya çalışıyor ancak Bursaspor, şu ana kadar sürekli pres ve kademeli savunmayla gol pozisyonuna izin vermedi.

40. dakika: Uğur'un sağ kanatta savunma arkasına sarkan Pereira'ya pası hızlı. Harun Tekin, aut atışıyla oyunu tekrar başlattı.

39. dakika: Erdem, orta sahanın Trabzonspor yarı alanına bakan bölümünden duran topu kullandı. Ceza sahası içinde Sinan Bakış, bu ortayı kontrol edemedi. Topun kontrolü Trabzonsporlu oyunculara geçti.

38. dakika: Bursaspor, sağ çizgiden Trabzonspor savunmasını zorlamayı sürdürdü. Erdem'in merkezdeki Sivok'a pası sonrası, Çek oyuncu sol kanatta boş kalan Aziz'e diagonal bir pas attı. Aziz'in ortasını Uğur Demirok karşıladı.

37. dakika: Jorquera topun başında... Jorquera, sağ kanatta bomboş kalan Erdem'i gördü. Erdem'in ortası önce Mas'tan döndü. Erdem bir kez daha topu alıp ortaladı. Durica karşıladı.

36. dakika: Topun kontrolü Trabzonspor'da, Bursaspor savunmada dikkatli... Batalla, ani ve kalabalık gelişen atakta merkezde topla buluştu. Birkaç metre kadar topla dripling yapan Batalla, Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Aydınus, faul kararı verdi.

35. dakika: Bursaspor, son 10 dakikadır daha fazla dikine pasla ani ataklar yapmaya çalışıyor. Trabzonspor ise topa sahip olup oyunu kanatlara yayarak Bursaspor savunmasında boşluk arıyor.

34. dakika: Bu dakikalarda oyunun kontrolü Trabzonspor'daydı. Bursaspor'un ani gelişen atağında Aziz Behich, bir çalımla sıyrılıp ceza sahası içine girdi. Aziz'in vuruşu direk dibinden auta gitti ve Bursaspor, net bir gol fırsatından yararlanamadı.

33. dakika: Trabzonspor, sağ çizgiden Pereira ile oyun kurmaya çalıştı. Duvar paslaşmaları sırasında araya Aziz Behich girdi. Onazi'nin Aziz'e yaptığı hareket faul...

32. dakika: Trabzonspor, yarı alanında paslaşıyor. Bursaspor'un maçın başından bu yana yaptığı baskılı pres azalmadan devam ediyor.

31. dakika: Fabian Castillo'nun ceza sahası dışından yumuşak plasesini Harun kontrol etti. Bu arada, Bursaspor tribünleri de takımlarına destek veriyor. Trabzonspor, bir kez daha merkezde Yusuf Yazıcı ve Rodallega'nın paslaşmalarıyla ceza sahası içine girmeye çalıştı. Kalabalık Bursaspor savunması buna izin vermiyor.

30. dakika: Trabzonspor'un ani gelişen atağında Castillo'nun ara pasında Bursaspor savunması araya girdi. Ardından ani gelişen Bursaspor atağında Stancu, Durica ile birebir kaldı. Ceza sahası içinde Durica geçit vermeyince Bursaspor net bir fırsatın kıyısından dönmüş oldu.

29. dakika: Jorquera'nın ortasını Trabzonspor savunması karşıladı. Topu tekrar Bursasporlu oyuncular aldı. Erdem''in ortasını Trabzonspor savunması bir kez daha karşıladı.

28. dakika: Jorquera, sağ taç çizgisi kenarından serbest vuruşu kullanacak. Onazi, tek kişilik barajda. Bursaspor kalabalık geldi.

27. dakika: Batalla'nın sol kanattan yaptığı korneri Trabzonspor savunması uzaklaştırdı. Sağ kanada seken topta John, Castillo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Aydınus'un kararı faul... John ve Yusuf Yazıcı yerde. Sağlık ekipleri sahada...

26. dakika: Joshua John, Durica'dan topu kaptı ve ceza sahası içine girdi. John'un şutunu Uğur Demirok son anda yatarak müdahale etti. Korneri Batalla kullanacak.

25. dakika: 25. dakika itibarıyla Rizespor ile Alanyaspor arasındaki mücadeleden de gol sesi gelmedi. Bu sonuçla Bursaspor kümede kalacak. Yusuf Yazıcı'nın sağ çizgiden kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırmaya çalıştı. Sol taç çizgisi kenarında topla buluşan Castillo'nun ortasını Harun tek hamlede kontrol etti.

24. dakika: Trabzonspor'un daha fazla topun sahibi olduğu bu bölümde merkezdeki paslaşmalarda sık sık hatalar yapılıyor. Bursaspor savunması özellikle göbekte kalabalık ve kademeli durarak Trabzonspor'a karşılık veriyor.

23. dakika: Trabzonspor'da Rodallega ve N'Doye top alabilmek için daha fazla orta sahaya yaklaşmaya başladı.

22. dakika: Trabzonsporlu oyuncular yarı alanlarında paslaşıyor. Bursaspor, 11 oyuncuyla yarı alanında Trabzonspor'u karşılıyor.

21. dakika: Trabzonspor, 3'e 2 geldi. Pereira'nın ortası Castillo'ya doğruydu ancak Bursaspor savunması araya girdi.

20. dakika: Trabzonspor Pereira ile geldi. Pereira, ceza sahası içindeki Rodallega'ya pasını vermek istedi. Ancak, Bursaspor savunması pas arası yapıp kontra atak başlattı.

19. dakika: Jorquera'nın köşe vuruşunda Esteban, kalabalığa rağmen çıkıp topa tek yumruk vurdu. Ceza sahasına seken topta John, Yusuf Yazıcı'ya faul yaptı.

18. dakika: Castillo, diagonal pasla kanattan savunma arkasına sarkmaya çalıştı ancak Bursaspor savunması Castillo'ya pozisyon izni vermedi.

17. dakika: Batalla, sağ çizgiden merkezde bulunan Sinan'a yerden pasını verdi. Sinan döner dönmez şutnu çıkardı ancak Trabzonspor savunmasına çarpan top taça çıktı. Tacı Aziz Behich kullanıyor... Bursaspor'da Erdem, Trabzonspor çıkmaktayken pas arası yaptı ve merkezden atağı şekillendirdi. Ceza sahası sağ çaprazındaki Stancu'ya topu verdi. Topu kanada doğru süren Stancu'nun etkisiz ortası auta gitti.

16. dakika: Trabzonspor, yarı alanını geçmekte zorlanıyor. Topun kontrolü Trabzonspor'da olmasına rağmen konuk ekibin oyuncuları basklı bir pres yaparak pozisyon vermemeye çalışıyor. Bursaspor'da Aziz Behich topu kapar kapmaz Pereira'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Top bir kez daha Bursasporlu oyuncuların kontrolünde...

15. dakika: Trabzonsporlu oyuncular savunmada paslaşıyor. Bursasporlu oyuncular yarı alanlarına çekilmiş durumda...

14. dakika: 14. dakika itibariyle Rizespor - Alanyaspor maçında da 0-0 eşitlik var. Bursapor, sağ çizgide John ve Erdem ile bir kez daha atak geliştirdi. Erdem'in Sinan'ı düşünerek yaptığı orta Esteban'da kaldı.

13. dakika: Batalla'nın ortasını Trabzonsporlu oyuncular ceza sahası dışına çevirdi. Şamil kafasıyla tekrar içeri doldurdu. Ceza sahasına yönelen topu Esteban kontrol etti.

12. dakika: Bursaspor'da Joshua John, ilk dakikaların en etkili ismi olarak dikkat çekiyor. John'un Mas'ı geçip yaptığı ortayı Durica kornere attı. Batalla, korner için köşede...

11. dakika: Bursapor, John ile bir kez daha gole çok yaklaştı. John'un ceza sahası dışından şutu kaleye yakın bir şekilde auta gitti.

10. dakika: Batalla'nın kullandığı kornerde Bursaspor gole çok yaklaştı. Bursasporlu oyuncuların vuruşunda önce Esteban kurtardı, ardından Onazi çizgiden çıkardı.

9. dakika: Bursaspor'da tüm oyuncular Trabzonspor yarı alanında. ve gol bulmaya çalışıyor. Erdem ve Joshua John'un bulunduğu sağ kanadı etken kullanmaya çalışan Bursaspor, ataklarını buradan yapmaya çalışıyor. Bursaspor, en tehlikeli atağını yaptı. Jorquera'nın ara pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren John'un ortasını Trabzonsporlu oyuncular kornere yolladı.

8. dakika: Bursaspor, John ile etkili geldi. John'un sağ taç çizgisine paralel yaptığı ortayı karşılayan isim Uğur Demirok oldu. Taça çıkan top sonrası Bursaspor, oyun kurmaya çalışıyor.

7. dakika: Mücadele, hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle tekrar başladı. Bursasporlu oyuncular, fair-play göstererek topu Trabzonsporlu rakiplerine yolladılar.

6. dakika: Rodallega, sağ çizgiye inip ortasını yaptı. Sivok karşıladı. Ceza sahası dışına seken topta Stancu ile Durica çarpıştı. Sağlık görevlileri sahada...

5. dakika: Joao Pereira'yı arkadan çeken Aziz Behich, maçın ilk sarı kartını gördü.

4. dakika: Bursaspor, Trabzonspor yarı alanında boşluk bulmaya çalışıyor. Trabzonspor ise tüm hatlarıyla savunma yapıyor. Trabzonspor, Bursaspor baskısından Fabian Castillo ile çıktı ve topun sahibi oldy. Bursasporlu oyuncuların baskısına rağmen Trabzonsporlu oyuncular top yapmaya başladı.

3. dakika: Batalla, direkt kaleye vurdu ama top barajdan döndü. Bursasporlu oyuncular bir kez daha topun sahibi oldu ve atak tazeledi. Bursasporlu oyuncular, Trabzonspor yarı alanında paslaşıyor.

2. dakika: Bursaspor, Batalla'nın sürüklediği hücumla Trabzonspor yarı alanıan geçti. Seri paslaşmalar sonrası Bursaspor, ceza alanının birkaç metre uzağından serbest vuruş kullanacak. Batalla topun başında, Trabzonspor savunmaı dikkatli...

1. dakika: Kritik Trabzonspor-Bursaspor mücadelesi, hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle başladı. Mücadeleye Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başlandı. Trabzonsporlu oyuncular yarı alanlarında paslaşıyor.

Maçtan Önce: Futbolcular, seremoni için sahaya çıkıyor. Tribünlerde büyük boşluklar göze çarpıyor. Tribünlerden "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" tezahüratları yükseliyor. Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu... İstiklal Marşımız okunuyor.

TRABZONSPOR: Esteban, Mas, Durica, Uğur, Pereira, Medjani, Onazi, N'Doye, Castillo, Yusuf, Rodallega
YEDEKLER: Uğurcan, Zeki, Abdülkadir, Mustafa, Aytaç, Yunus Emre, Abdurrahim
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

BURSASPOR: Harun, Erdem, Şamil, Sivok, Aziz, Faty, Jorquera, John, Batalla, Sinan, Stancu
YEDEKLER: Mert, Bilal, İsmail, Merter, Onur, Furkan, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Er

STAT: Şenol Güneş
SAAT: 17:00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: BeIN Sports 4

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER