FENERBAHÇE

Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle

Süper Lig'de 19. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Haftanını en önemli maçı olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın ile ilgili tüm detaylar...

Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı son 9 maçta yenilmeyen ancak son iki maçında berabere kalan Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi yenerek zirve yarışında üst sıraları zorlamak istiyor. Aykut Kocaman yönetiminde 11 maçtır yenilmeyen ve ikinci yarıya Göztepe galibiyeti ile başlayan Fenerbahçe ise deplasmanda galibiyet peşinde...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? : 28 Ocak Pazar günü oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Palabıyık yönetecek... : Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Koray Gençlerler olacak.

Fenerbahçe'de Giuliano, Neto ve Vincent Janssen sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın dev maçta forma giymesi bekleniyor...

Eksikler ve olası 11 : Trabzonspor’da Slovak oyuncu Tomas Hubocan kart cezası, Fabian Castillo ve Mustafa Akbaş da sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Yeni transfer Filip Novak’ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı ancak oynama olasılığının düşük olduğu öğrenildi. Karadeniz ekibinin Fenerbahçe karşısına, Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Kamil Ahmet Çörekçi, Okay Yokuşlu, Onazi, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan ve Burak Yılmaz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe’de önemli eksikler : Fenerbahçe, Trabzonspor karşısına önemli oyuncularından yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Victor de Paula Giuliano, Vincent Janssen, Luis Neto ve Şener Özbayraklı, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle hafta içi takımla çalışamayan Martin Skrtel’in de forma giymesi beklenmiyor.

Mehmet Ekici, dönüyor : Fenerbahçe’nin sezon başında Trabzonspor’dan transfer ettiği Mehmet Ekici’nin, uzun bir aranın ardından bordo-mavililer karşısında kadroda olması bekleniyor. Yaklaşık 2 aydır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Mehmet, eski takımına karşı ilk defa forma giymek için teknik direktör Aykut Kocaman’dan şans bekleyecek. Mehmet, sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan karşılaşmada sakatlığı sebebiyle forma giyememişti.

Savunma hattında değişiklik : Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, sakatlıklar nedeniyle Trabzonspor karşısında özellikle savunma hattında değişikliğe gitmesi bekleniyor. Bu bölgede görev yapan futbolculardan Skrtel ve Neto’nun sakatlığı, genç Yiğithan Güveli’nin de yine sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Aykut Kocaman sıkıntı yaşıyor. Tecrübeli teknik adamın, savunmada Roman Neustaedter’in yanında Mauricio Isla’yı oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

Isla’nın yerine Nabil Dirar’ın sağ bekte görev yapmasının beklendiği Fenerbahçe’de, kanatlarda ise Aatıf Chahechouhe ile Alper Potuk formaya yakın gözüküyor. Öte yandan, sarı-lacivertli ekipte üçer sarı kartı bulunan Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı, Trabzonspor karşılaşmasında da kart görmeleri durumunda 20. haftadaki Gençlerbirliği mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

7 oyuncu ceza sınırında : Trabzonspor’da, yarınki maçta oynama olasılığı bulunan 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Joao Pereira, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Ogenyi Onazi, Matus Bero, Burak Yılmaz ve Dame N’Doye sarı kart sınırında yer alan isimler. Bu oyuncular, Fenerbahçe maçında kart görmesi halinde gelecek haftaki Göztepe karşılaşmasında cezalı olacak. Öte yandan, sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Mustafa Akbaş da daha önceki maçlarda 3 sarı kart gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER