TRABZONSPOR

Trabzonspor forvetini buldu

Trabzonspor scoutları Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen Kolombiyalı forvet Felipe Pardo'yu yakın takibe aldı

Trabzonspor forvetini buldu

Süper Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Trabzonspor'un, Komşu'da oyuncu baktığı ortaya çıktı. Yunan basınında yer alan haberlere göre bordo-mavili ekibin scoutları, Yunan liginde bugün Karaiskakis Stadı'ndaki Olympiakos-Levadiakos maçını takip edecekler.

Bordo-mavili ekibin ilgilendiği ve scoutlar tarafından takip edilen futbolcunun, kırmızı-beyazlıların Kolombiyalı forveti Felipe Pardo olduğu bildirildi.Yaz transfer döneminin son gününde Olympiakos'a verilen Oscar Cardozo'nun transferi zamanında da Karadeniz ekibinin 26 yaşındaki futbolcu konusunda girişimde bulunduğuna dikkat çekildi.

Eto'o'dan Mourinho'ya gönderme

 Ancak tarafların ekonomik konularda anlaşamaması üzerine bu transferin o dönem gerçekleşmediği hatırlatıldı. Ağustos sonundaki bu görüşmenin ardından tarafların bir daha temas kurmadıkları, oyuncunun son durumunun görülmek istenmesi nedeniyle bu yönde bir girişimde bulunulduğu belirtildi.

Hafta içindeki kupa mesaisinde oldukça formda görünen ve Chania karşısında fileleri de havalandıran Felipe Pardo'nun, çıplak gözle lig maçında da izlenmesine karar verildiği ifade edildi. 

Chapecoense'ye son veda! Gözyaşları sel oldu
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER