TRABZONSPOR

Trabzonspor futbolcu avına çıktı

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın talimatıyla oluşturulan scout ekibi Avrupa'da futbolcu taramasına başladı..

Trabzonspor futbolcu avına çıktı

Ligde ve kupada hüsrana uğrayan Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı.

12 kişiden oluşan izleme ekibi ilk olarak Hollanda, Almanya ve Belçika'daki gurbetçi oyuncuları mercek altına aldı. Hedef; az maliyetli ve yetenekli yıldız adaylarını Trabzon'a kazandırmak.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın en çok önem verdiği konuların başında, kaliteli bir izleme ekibi (scout) oluşturmak geliyordu. Haftalardır bu doğrultuda çalışmalar yapılırken, 12 kişilik kadroyla yola çıkıldı.

Trabzonspor'da Oscar Cardozo dönemi bitiyor

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'a bağlı olan ekip çalışmalara hemen başladı. Şampiyonluk hedefinin konulduğu 50. yılı kapsayan 2016-17 sezonunda bambaşka bir hava yakalamak isteyen yönetim, UEFA tehlikesini de göz önünde bulundurup akılcı şekilde hareket edecek.

Sürekli oyuncu alma dönemini kapatmayı hedefleyen Bordo-Mavililer, özellikle potansiyelli gurbetçi oyuncuları Türkiye'ye getirecek. Bu isimlerden bazıları Trabzonspor'da bazıları da 1461 Trabzon'da forma giyecek. Kısacası Bordo-Mavililer kendi yıldızını kendisi yetiştirecek.

Görüşmeler yapılacak

İzleme ekibi ilk etapta Hollanda, Almanya ve Belçika'daki oyunculara yönelirken, listedeki isimlerden üçünün Mustafa Saymak, Alper Ademoğlu ve Selman Sevinç olduğu öğrenildi. Önümüzdeki haftalarda bu futbolcuların menacerleri, aileleri ve kulüpleriyle birebir görüşmeler gerçekleştirilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER