GALATASARAY

Trabzonspor Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı resmen sahadan sildi. Bordo-Mavililer, ezeli rakibi karşısında 4-0'lık farklı galibiyet aldı. Galatasaray'da Belhanda 30. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, Galatasaray ligdeki ilk yenilgisi aldı.

Trabzonspor Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Yüksek tempoda geçen mücadelede ev sahibi ekip Trabzonspor sahadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu. Sarı - Kırmızılı ekipte Faslı futbolcu Belhanda 30. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Ev sahibi Trabzonspor maça çok hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşamada henüz dakikalar 3'ü gösterirken Rodallega ceza sahası dışında aldığı topla içeri sokuldu, onun şutunda savunmadan dönen topa Onazi gelişine çok sert vurdu. Muslera'nın kıpırdayamadığı bu şutta top köşeden ağlara gitti.

Ogenyi Onazi'nin 3. dakikada attığı gol, 16 Kasım 2002'de Gökdeniz Karadeniz'in 2. dakikada attığı golden bu yana, Trabzonspor'un Süper Lig'de Galatasaray'a attığı en erken gol oldu.

Konuk ekip Galatasaray maçın başında yedi golün şokunu atlataman Trabzonspor bir kez daha tehlikeli geldi. Dakikalar 5'i gösterirken sağ kanattan Pereira'nın ortasında Muslera tereddüt edince Mariano'dan önce araya girip kafayı vuran Rodallega çerçeveyi tutturamadı.

Mücadelede yüksek tempo ile geçilen ilk 10 dakikanın ardında Sarı-Kırmızılı ekip ilk tehlikeli atağını dakikalar 13'ü gösterirken sağ kanattan ceza alanına sokulan Sinan'ın son çizgiden kale içine çevirdiği topu Onur ayağıyla çıkardı. Devamında Belhanda'nın ceza sahası ön çizgisinden röveşatasında top yandan auta çıktı.

Trabzonspor taraftarınında desteği ile mücadeledeki baskısını gittikçe arttırdı. Mücadelede dakikalar 25'i gösterirken sol kanattan ceza alanına sokulan Yusuf, pasını penaltı noktası üzerindeki Nwakaeme'ye çıkardı. Onun vuruşunda savunmaya da çarpıp Muslera'yı yanıltan top ağlara gitti.

Mücadelede dakikalar 30'u gösterirken Faslı yıldız Younes Belhanda'dan çok sert hareket! Rakip yarı alanda topu sürerken araya giren Yusuf'un üzerine kramponlarının tabanıya sert bir şekilde basan Belhanda, doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Ev sahibi Trabzonspor'un muhteşem temposu giderek artarken mücadelede dakikalar 45+3'ü gösterirken sol kanattan ceza alanına sokulan Nwakaeme, tek başına tüm Galatasaray savunmasını çalımlayıp karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve skoru 3-0'a getirdi.

Maçta uzun bir aradan sonra dakikalar 67'yü gösterirken ilk pozisyon girişimi Galatasaray'dan geldi. Sol kanattan son çizgiye inen Nagatomo'nun ortasında Emre Akbaba kale alanı içinde röveşata denedi ancak istediği vuruşu yapamadı.

Mücadelede dakikalar 72'yi gösterirken oyunda tempo adeta dibe vurdu. Trabzonsporlu oyuncular kendi aralarında top çevirirken Galatasaray ise savunmada rakibini beklemeye başladı.

Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca konuk ekip Trabzonspor 4.haftaya 9 puan ile lider giren Galatasaray karşısında 3-0 galip gelerek puanını 7'ye yükseltti. Galatasaray ise aldığı bu mağlubiyet ile 9 puanda kaldı.

Trabzonspor Galatasaray maçı fotoğraflarıTrabzonspor Galatasaray maçı fotoğraflarıTrabzonspor Galatasaray maçı fotoğraflarıTrabzonspor Galatasaray maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 Goller: Dk. 3 Onazi, Dk. 25 ve 45+2 Nwakaeme Dk. 90+3 Caleb Ekuban (Trabzonspor).

TRABZONSPOR: 4 - 0 :GALATASARAY

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90+3. dakika:GOL Caleb Ekuban voleyle topu ağlara gönderiyor. Harika bir vuruş!

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

87. dakika: Orta alanda N'Diaye'ye sert bir faul yapan Yusuf Yazıcı sarı kart gördü.

86. dakika: Oyuncu Değişikliği Hugo Rodallega Martínez Caleb Ekuban

83. dakika: Trabzonspor taraftarları galibiyeti kutlamaya başladılar.

81. dakika: Galatasaray'da Onyekuru yerini Garry Rodrigues'e bıraktı. Galatasaray'da Emre Akbaba yerini Feghouli'ye bıraktı.

78. dakika: Oyuncu Değişikliği Olcay Şahan Vahid Amiri

74. dakika: Trabzonspor'da ilk golün sahibi Onazi yerini Kucka'ya bıraktı.

72. dakika: Maçta tempo adeta dibe vurdu. Trabzonsporlu oyuncular kendi aralarında top çevirirken Galatasaray ise savunmada rakibini bekliyor.

70. dakika: Trabzonspor'da Olcay Şahan bir sakatlık yaşıyor, onun tedavisi için oyun duraklıyor.

69. dakika: Karşılaşmada son 20 dakikaya Trabzonspor'un üç farklı üstünlüğüyle giriliyor.

67. dakika: Maçta uzun bir aradan sonra ilk pozisyon girişimi Galatasaray'dan geldi. Sol kanattan son çizgiye inen Nagatomo'nun ortasında Emre Akbaba kale alanı içinde röveşata denedi ancak istediği vuruşu yapamadı.

66. dakika: Galatasaray'da Eren Derdiyok bu dakikaya kadar rakip ceza alanında sadece iki kez topla buluşabildi.

65. dakika: İki ekip de adeta bir an evvel maçın bitmesini bekliyor. Bitime 25 dakika kalmasına rağmen iki ekip de skora razı bir görüntü sergiliyor.

63. dakika: Galatasaray savunmada hazırlık pasları yaparak topu rakip yarı alana taşımak istiyor.

61. dakika: Galatasaray şu ana dek Trabzonspor kalesine isabetli şut atamadı.

59. dakika: Karşılaşmanın son yarım saatine Trabzonspor'un üç farklı üstünlüğüyle giriliyor.

57. dakika: Tempo bu anlarda iyice düştü. Oyun ve pozisyon zenginliği adına oldukça kısır bir maç izliyoruz.

55. dakika: Galatasaraylı oyuncularda yorgunluk belirtileri erken görülmeye başladı. Fatih Terim birazdan oyuna bir müdahale daha yapabilir.

53. dakika: Rakip yarı alanda kurduğu baskıyla topu kapan Trabzonspor'da Nwakaeme yanındaki Rodallega'yı gördü, onun şutunda Muslera topu iki hamlede kontrol etti.

50. dakika: Bu kez Galatasaray atağında Emre sağdan ortaladı, savunmadan seken topa N'Diaye vurdu, Onur göğsüyle topu yumuşattı.

46. dakika: İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlıyor. Galatasaray'da Sinan Gümüş yerini N'Diaye'ye bıraktı.

Devre Arası: Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.

45+3. dakika: GOL Sol kanattan ceza alanına sokulan Nwakaeme, tek başına tüm Galatasaray savunmasını çalımlayıp karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 3-0

45+1. dakika: Sağ kanattan Pereira ortaladı, kale önünde Rodallega'nın kafa vuruşunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

44. dakika: İlk yarının sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

43. dakika: Karşılıklı top kayıplarının sayısı bir hayli arttı. Tempo da bu nedenle hayli düştü.

42. dakika: Sağ kanattan ilerlemek isteyen Novak'ı sert bir müdahaleyle durduran Mariano sarı kart gördü.

40. dakika: Yusuf Yazıcı sol çaprazdan sert vurdu, top üstten auta gitti.

38. dakika: Rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunu rakip yarı alana yıkan Trabzonspor ayağa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

35. dakika: Galatasaray'ın Sinan'la sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Onur çıktı ve topu aldı.

34. dakika: Rakip yarı alandan hızla atağa çıkan Sinan'ı arkadan yaptığı faulle durduran Filip Novak sarı kart gördü.

33. dakika: Yusuf Yazıcı ayağa kalktı. Bu arada karşılaşmanın üçte birlik dilimi Trabzonspor'un iki farklı üstünlüğüyle geçiliyor.

30. dakika: Younes Belhanda'dan çok sert hareket! Rakip yarı alanda topu sürerken araya giren Yusuf'un üzerine kramponlarının tabanıya sert bir şekilde basan Belhanda, doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

26. dakika: Hakem Fırat Aydınus tarafından su molası verildi.

25. dakika: GOL Sol kanattan ceza alanına sokulan Yusuf, pasını penaltı noktası üzerindeki Nwakaeme'ye çıkardı. Onun vuruşunda savunmaya da çarpıp Muslera'yı yanıltan top ağlara gitti: 2-0

24. dakika: Emre Akbaba'nın serbest vuruşta doğrudan kaleye yönelen topu Onur zorlanmadan kontrol etti.

23. dakika: Jose Sosa'yla Eren arasındaki hava topu mücalesi sonrası Galatasaray hafif sağ çaprazdan, tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

21. dakika: Yusuf'un ara pasıyla savunma arkasına sarkan Rodallega, sağ çaprazdan sert vurdu. Muslera zorlanmadan topu kontrol etti.

20. dakika: İki takım da şu an için risk almaktan çekiniyor. Top daha çok orta saha civarında iki takım arasında gidip geliyor.

19. dakika: Karşılaşmada ilk 20 dakika geride kalıyor, Trabzonspor'un üstünlüğü sürüyor.

17. dakika: Tempo bu anlarda oldukça düştü.

15. dakika: Oyun yaklaşık 1 dakikadır henüz başlamadı. Onur şimdi ayağa kalktı.

14. dakika: Trabzonspor'da kaleci Onur kramponlarını değiştiriyor. Mücadele bu nedenle duraklıyor.

13. dakika: Sağ kanattan ceza alanına sokulan Sinan'ın son çizgiden kale içine çevirdiği topu Onur ayağıyla çıkardı. Devamında Belhanda'nın ceza sahası ön çizgisinden röveşatasında top yandan auta çıktı.

12. dakika: Topu rakip ceza alanına kadar iyi taşıyan Galatasaray son paslardaki hatalı tercihler nedeniyle etkili olamıyor.

11. dakika: Galatasaray çok adamla rakip yarı alana yerleşti. Trabzonspor bu anlarda rakibini geride karşılıyor.

9. dakika: Karşılaşmanın ilk 10 dakikası Trabzonspor'un üstünlüğüyle geride kalıyor.

8. dakika: Trabzonspor ön alanda baskı kuruyor, Galatasaray istediği gibi top çeviremiyor.

7. dakika: Rodallega'nın tedavisi tamamlandı. Oyun kale vuruşuyla yeniden hareketlenecek.

5. dakika: Sağ kanattan Pereira'nın ortasında Muslera tereddüt edince Mariano'dan önce araya girip kafayı vuran Rodallega çerçeveyi tutturamadı. Aut...

4. dakika: Galatasaray hazırlık paslarıyla topu ön alana taşımak istiyor ancak Trabzonspor savunmada çok iyi kapanıyor.

3. dakika: GOL Rodallega ceza sahası dışında aldığı topla içeri sokuldu, onun şutunda savunmadan dönen topa Onazi gelişine çok sert vurdu. Muslera'nın kıpırdayamadığı bu şutta top köşeden ağlara gitti: 1-0 Maça önde baskıyla başlayan Trabzonspor, henüz ilk dakikalarda golü bularak büyük bir avantaj yakaladı.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı! İlk dakika itibariyle her iki ekip de karşılıklı top kayıpları yapıyor.

TRABZONSPOR: Onur, Mustafa Akbaş, Majid, Pereira, Novak, Sosa, Onazi, Yusuf, Olcay, Nwakaeme, Hugo Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman 

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Nagatomo, Fernando, Emre, Belhanda, Henry, Sinan, Eren
YEDEKLER: İsmail, Serdar, Ozan, Linnes, Donk, Selçuk, Ndiaye, Rodrigues, Feghouli, Muğdat
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER