TRABZONSPOR

Trabzonspor gençlerle moral arıyor

Trabzonspor, hedeflerinden uzaklaştığı sezonda Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor gençlerle moral arıyor

Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, hedeflerinden uzaklaştığı sezonda rakibi karşısından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Bordo mavili ekipte sakat olan Ramazan ile kadro dışı bırakılan Sefa, Marin, Cavanda, Özer ve Fatih yer alamayacak. Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı'nın bu maçta genç ağırlıklı bir 11 ile sahaya çıkabileceği bildirildi.

SAVAŞ VE YUSUF YAZICI SABIRSIZ

Teknik direktörü Mandıralı'nın Eskişehirspor karşısında sahaya ilk 11'de forma vermesi beklenen bordo mavili takımın genç oyuncuları Savaş Çakır ve Yusuf Yazıcı'da maç saatini sabırsızlıkla bekliyor.

Trabzonspor yine PFDK'lık oldu!

Altyapıdan A takım kadrosuna dahil edilen genç oyuncular, kendilerine şans verildiği takdirde bunu iyi kullanmak istediklerini söylediler. Bordo mavililerde son haftalarda formaya ısınan Melih de Eskişehirspor deplasmanında kendini gösterip 11'deki yerini sağlama almak istiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER