TRABZONSPOR

Trabzonspor Göztepe'ye konuk oluyor

Trabzonspor, Süper Lig'de yarın deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak.

Trabzonspor Göztepe'ye konuk oluyor
Ligin ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden,  ikinci hafta deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak 4 puan elde eden  bordo-mavililer, İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.
 
Göztepe'nin cezası nedeniyle taraftar desteğinden yoksun olarak  çıkacağı karşılaşmada 300 bordo-mavili taraftar tribünde bulunacak.
 
Bornova Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı hakem Serkan  Çınar yönetecek.
 
Kadroda iki değişiklik
Fenerbahçe maçında kasıklarındaki zorlanma nedeniyle oyundan çıkan ve  hafta içi antrenmanlarda yer alamayan Burak Yılmaz'ın, Göztepe karşılaşmasına  yetiştirilmeye çalışıldığı ancak forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Deneyimli  teknik adamın, maç sabahı denenecek oyuncunun yetişmemesi halinde Rodallega'ya  11'de şans vermesi, Bero'nun yerine de Belçikalı futbolcu Bongonda'yı oynatması bekleniyor.
 
Trabzonspor'da sezon başında menisküs ameliyatı edilen ve tedavisi  süren Fabian Castillo, Göztepe karşısında da takımda yer alamayacak.
 
Karadeniz ekibinin muhtemel 11'i şöyle:
 
Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, Okay Yokuşlu,  Kucka, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Bongonda, Rodallega.
 
Medjani'ye veda töreni
Trabzonpor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Cezayirli oyuncu  Carl Medjani'ye takım arkadaşları tarafından dün veda töreni düzenlendiği  bildirildi.
 
Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın dün öğle yemeğinde gerçekleştirilen  törende bir konuşma yaparak, takım adına oyuncuya katkılarından dolayı teşekkür  ettiği belirtildi.
 
Medjani'nin ise ikinci döneminde de Trabzonspor'a tereddüt etmeden  geldiğini vurgulayarak, "Çok iyi karşılandım. Burada iyi dostluklar kurdum ve  güzel duygularla ayrılıyorum." dediği kaydedildi.
 
Onur Recep Kıvrak ve oyuncularla tek tek vedalaşan Medjani'nin yeni  transfer olacağı takım için sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a gittiği  ifade edildi. Eşyalarını toplamak için Trabzon'a gelecek oyuncuya da bir plaket  verileceği vurgulandı.
 
Deplasman serisi
Karadeniz ekibi, rakibi karşısında kazanarak en uzun süredir dış  sahada mağlup olmayan takım unvanını sürdürmeyi hedefliyor.
 
En son geçen sezonun 15. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e  1-0 mağlup olan bordo-mavililer, 17 Aralık 2016 tarihinde oynanan bu maçın  ardından dış sahada 251 gündür rakiplerine boyun eğmiyor.
 
2017 yılının deplasmandaki tek yenilgisiz takımı olan Karadeniz ekibi,  son 10 dış saha maçında 6 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi.
 
Bordo-mavililer, geçen sezon Bursaspor'u 2-1, Kasımpaşa, Osmanlıspor  ve Çaykur Rizespor'u 1-0, Akhisar Belediyespor'u 3-1, Antalyaspor'u 3-0 yenerken  Atiker Konyaspor, Adanaspor ve Fenebahçe ile 1-1 berabere kaldı.
 
Trabzonspor, bu sezon da ilk deplasman maçında Fenerbahçe karşısından  sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak, dış sahada yenilmezliğini sürdürdü.
 
Karadeniz ekibi, Göztepe karşısında da dış sahada namağlup serisini 11  maça çıkarmanın mücadelesini verecek.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER