TRABZONSPOR

Trabzonspor Güray Vural transferinde mutlu sona ulaştı

Trabzonspor sıkıntılı bölge olan sol bek sorununu Akhisar'dan Güray Vural'ı transfer ederek çözdü.

Trabzonspor Güray Vural transferinde mutlu sona ulaştı

Forvet takviyesini Gaziantepspor'dan Muhammet Demir'i alarak yapan Trabzonspor bir diğer sıkıntılı bölge olan sol bek sorununu da Akhisar'dan Güray Vural'ı transfer ederek çözdü. 

Güray Vural'la uzun süredir ilgilenen ve ödenecek bonservis bedeli konusunda pazarlık yapan Trabzonspor Yönetimi, Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaşma sağladı. Kadroda düşünülmeyen Soner Aydoğdu ile Alper Uludağ takasta Ege ekibine gönderecek olan bordo mavililer Güray Vural’a da bir iki gün içinde resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor.

Hürriyet'in haberine göre; Mali açıdan zor durumda olan ve mevcut kadrodaki isimlerin yılllık alacağı maaşları düşürerek sözleşme yenileyen Trabzonspor Yönetimi, bir yandan da sıkıntılı bölgelere takviyeyi sürdürüyor. İleri uçtaki sorun için Muhammet Demir'i 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katan Fırtına, Güray Vural’da da mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş'ın maçlarını ne zaman oynayacağı açıklandı

SONER VE ALPER İKNA EDİLDİ

Yaklaşık 3 haftadır süren pazarlıklar sonucunda kulüpler nihayet anlaşmaya vardı. Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ’ı kadroda düşünmeyen ve maaş maliyetlerinden kurtulmak isteyen Trabzonspor, bu iki oyuncuyu takasta değerlendirdi. Güray'a karşılık her iki oyuncu da Akhisar'a gitmeye ikna edildi.

Trabzonspor böylelikle bonservis bedeli ödemeden Güray’ın işini bitirdi. Oyuncunun menajeriyle detaylar üzerinde görüşen Fırtına, bir iki gün içinde resmi sözleşmeyi imzalatacak. Bordo-Mavililer, Güray’ı da kadrosuna kattıktan sonra devre arası transferini noktalayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER