TRABZONSPOR

Trabzonspor Hami Mandıralı ile Avrupa yolunda

Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, ikinci Trabzonspor döneminde de takımı yine Avrupa kupalarına taşımak istediğini açıkladı.

Trabzonspor Hami Mandıralı ile Avrupa yolunda

Trabzon'un hocası Hami Mandıralı, 2 sezon önceki gibi Fırtına'yı yeniden Avrupa'ya taşımak istediğini söyledi. Mandıralı, 2013-14'ün 21. haftasında göreve gelip Avrupa Ligi bileti almayı başarmıştı

Başarılı çalıştırıcı, 2013-14 sezonunun 20. haftasında Mustafa Reşit Akçay'ın ayrılmasından sonra takımın başına geçmiş ve Fırtına'nın Avrupa Ligi bileti almasında pay sahibi olmuştu.

2013-14 sezonunun 21. haftasından itibaren Trabzon'u yönetmeye başlayan Mandıralı, söz konusu sezonda 29 puanla 9. sırada devraldığı takımını sezon sonunda 53 puana çıkartıp ligi 4. sırada tamamlamayı başarmıştı.

Trabzonspor büyük revizyona gidiyor

Genç hoca, bu sezon da ligin bitimine 7 hafta kaldığını hatırlatarak, bu karşılaşmalarda 21 puan hedeflediklerinin altını çizdi ve tarihin tekerrür etmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

'DİK DURMASINI BİLDİK'

Hami Mandıralı, “Trabzonspor asla hedefsiz olmaz. Onca sıkıntıya rağmen dik durmasını bildik. Bu sezon 4'üncü olarak Avrupa Ligi'ne gitme ihtimalimiz hayli fazla. Her zamankinden daha fazla çalışıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bizi eleştirenlere en güzel yanıtı Avrupa'ya giderek vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER