TRABZONSPOR

Trabzonspor için geldi Göztepe alıyor

Göz Göz, Fransız stoperin menacerini İzmir’e çağırdı. Teknik direktör Bayram Bektaş da Da Silva’yı istediklerini doğruladı. Göztepe, Trabzonspor’un maddi konularda anlaşamadığı 30 yaşındaki savunmacıya hafta içinde imza attırmayı hedefliyor.

Trabzonspor için geldi Göztepe alıyor

Alpaslan Öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzalayan, Alanyaspor’dan ayrılan sağ bek Gassama’yla da prensipte anlaşan Göztepe; şimdi de stoper transferine yöneldi.

Gündemdeki isim Trabzonspor’un şehre getirip anlaşamadığı Damien Da Silva. Sarı-Kırmızılı Yönetim, 30 yaşındaki savunmacının menacerini şehre çağırdı. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de Caen formasıyla 32 maça çıkan 1.84’lük Da Silva, attığı 4 golle dikkat çekmişti. Leo ile yollarını ayıran Göztepe, Fransız stoperi mutlaka renklerine bağlamak istiyor. Trabzonspor’un maddi konularda anlaşamadığı tecrübeli oyuncuyla hafta içinde resmi sözleşmenin imzalanması planlanıyor.

Heung-Min Son maç sonu ağladı

Scarione görüşme odasına : Kariyeri boyunca hep Fransız kulüplerinde forma giyen Damien Da Silva’nın Caen ile mukavelesi sona erdi ve bonservisi elinde bulunuyor. Öte yandan Başkan Mehmet Sepil, önümüzdeki günlerde takımdan gönderilmesi düşünülen Scarione ile bir görüşme yapacak. 1 yıl daha kontratı bulunan Arjantinli 10 numara, en az zararla elden çıkartılmaya çalışılıyor.

Beşiktaş'ta Fabri bilmecesi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER