TRABZONSPOR

Trabzonspor imza attırdığı futbolcuyu elinden kaçırdı

Trabzonspor'la ön protokol imzalayan Omar El Kaddouri, İtalyan ekibi Empoli'ye transfer oldu.

Trabzonspor imza attırdığı futbolcuyu elinden kaçırdı

Trabzonspor ile ön protokol imzalayan Omar El Kaddouri'nin Empoli'ye transfer olduğu kulübü Napoli tarafından açıklandı.

TRABZON RESMİ SİTEDEN DUYURDU

Uzun bir süredir Trabzonspor'un transferi için uğraştığı Omar El Kaddouri bugün ön protokole imza attı ve resmi internet sitesinden de yaptığı açıklamada "Merhaba Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

Omar El Kaddouri

EMPOLİ'YE TRANSFER OLDU

Trabzonspor'un transferi resmi olarak açıklaması beklenirken, sürpriz açıklama Napoli'den geldi ve Omar El Kaddouri'nin Empoli'ye transfer olduğu duyuruldu. 26 yaşındaki Omar El Kaddouri, orta saha pozisyonunda oynuyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Faslı futbolcu, bu sezon 5 maçta Napoli forması giyerken, sadece 40 dakika şans bulabildi.

TRANSFERDEN VAZGEÇTİK

Bu arada Trabzonspor Kulübü, İtalya'nın Napoli takımında forma giyen Omar El Kaddouri'nin transferinden vazgeçildiğini bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ara transfer çalışmalarının tamamlandığı belirtilerek, "Karşı tarafın şartları sürekli değiştirmesi nedeniyle Omar El Kaddouri transferinden vazgeçilmiştir. Devre arasında takımımıza katılan ve takımımızdan ayrılan tüm oyunculara başarılar dileriz." denildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER