TRABZONSPOR

Trabzonspor Kasımpaşa maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Maçı Kasımpaşa 5-2'lik farklı bir skorla kazanırken Trezeguet 2 gol 3 asistle maçın yıldızı oldu.

Trabzonspor Kasımpaşa maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti.

Bu sezon 50. yılını kutlayan Trabzonspor'da işler bir türlü yolunda gitmedi.

Sezona Muharrem Usta başkanlığında başlayan bordo-mavililer, üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmıştı.

Göreve Rıza Çalımbay'ı getiren yönetim, üst üste alınan kötü sonuçların ardından takım şampiyonluk yarışından kopunca seçim kararı almıştı.

Başkanlık seçimi sonrası göreve gelen Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi de Trabzonspor'u toparlamayı başaramadı.

Karadeniz ekibi, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında ağırladığı Kasımpaşa'ya 5-2 yenilerek taraftarını bir kez daha üzdü

İLK YARI 3-1 BİTTİ : Gol perdesini 11. dakikadea Diagne açtı ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Trabzonspor'un aradığı gol ise 17. dakikada Novak'ın ayağından gelse de 22'de sahneye çıkan Trezeguet, konuk ekibi yeniden öne geçirdi.

Golden sonra baskısını yükselten taraf Trabzonspor olsa da 45+2'de gelişen kontra atakta sonunda Mensah, Kasımpaşa'yı soyunma odasına 3-1 önde götürdü.

TREZEGUET ŞOV YAPTI : Gol sağanağı ikinci yarıda da dinmedi. 48'de bir kez daha sahneye çıkan Novak, kendisinin ve Trabzonspor'un 2. golünü kaydederken, 59'da Trezeguet, sezonun en güzel gollerinden birin attı ve farkı yeniden ikiye çıkardı.

Maçın sonucu belirleyen gol ise 74. dakikada Diagne'den gelirken golün pasını veren Trezeguet de 3. asistine imza attı.

OKAY VE HUBOCAN KIRMIZI GÖRDÜ : Öte yandan 77. dakikada Okay Yokuşlu ve 87. dakikada Hubocan'ın kırmızı kart görmesiyle Trabzonspor maçı 9 kişi tamamladı. Bu sonuçla Kasımpaşa 43 puana yükselirken Trabzonspor 49 puanda kaldı.

Trabzonspor Kasımpaşa maçı fotoğraflarıTrabzonspor Kasımpaşa maçı fotoğraflarıTrabzonspor Kasımpaşa maçı fotoğraflarıTrabzonspor Kasımpaşa maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR: 2 - 5 :KASIMPAŞA

Maç Sonu: Nefes kesen maçta Kasımpaşa, Trabzonspor'u 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 

90. dakika: Bu arada karşılaşmanın sonuna 1 dakika ilave edildi.

89. dakika: Oyuncu Değişikliği Mahmoud Ibrahim Hassan Samuel Emem Eduok

87. dakika:  Endirekt serbest vuruşu ceza alanından kullanan Trabzonspor'da Hubocan topu içeride alınca hakem vuruşu tekrar ettirmek istedi. Bu sırada tepki gösteren Hubocan doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Trabzonspor 9 kişi...

85. dakika: Veigneau'nun ara pasıyla savunma arkasına sarkan Trezeguet için ofsayt bayrağı kalktı.

84. dakika: Veysel'in nefis ara pasıyla Popov sağ kanattan bomboş ilerledi, pasını da Trezeguet'ye doğru çıkardı ancak son anda araya giren savunma tehlikeyi önledi.

82. dakika: Mücadelede son anlara girilirken çalan her düdük sonrası gerginlik bir kat daha artıyor. 

80. dakika: Kırmızı Kart Okay Yokuşlu Trabzonspor atağında Yusuf uzaklardan çok sert vurdu, Ramazan topu aynı güzellikte çıkardı.

79. dakika: Oyuncu Değişikliği Ogenyi Eddy Onazi Hugo Rodallega Martínez

78. dakika: Oyuncu Değişikliği Bernard Mensah Ahmed Ildiz

77. dakika: Kırmızı Kart Burak Yılmaz

75. dakika: Trabzonspor'da Kucka itirazları sonrası sarı kart gördü.

74. dakika: GOL Sol kanattan bir anda topu önünde bulan ve ceza alanına sokulan Trezeguet, karşı karşıya pozisyonda pasını içeriye doğru çıkardı ve Diagne tek dokunuşla topu boş ağlara yolladı: 2-5

72. dakika: Sarı Kart Burak Yılmaz

69. dakika: Müthiş maçta son 20 dakikaya 4-2'lik Kasımpaşa üstünlüğüyle giriliyor.

68. dakika: Sarı Kart Ogenyi Eddy Onazi Ayağa paslar sonrası Sosa'nın içeriye doldurduğu topa Burak kafayı vurdu, öncesinde ofsayt bayrağı havadaydı.

67. dakika: Yusuf Yazıcı uzaklardan sert vurdu, top savunmadan döndü.

65. dakika: Oyuncu Değişikliği José Ernesto Sosa Dame N'Doye

63. dakika: Trezeguet topsuz alanda yerde kaldı. Onun tedavisi için oyun duraklıyor.

62. dakika: Kasımpaşa'nın yıldızı Trezeguet bugün inanılmaz bir performans sergiliyor. Hücumda müthiş işler yapan Mısırlı yıldız, iki GOL iki asistle oynuyor.

61. dakika:  Burak Yılmaz bu pozisyonu da değerlendiremedi. Sağ kanattan Abdülkadir'in ortasına müsait durumdaki Burak kafayı vurdu ancak Ramazan üzerine gelen topu çok rahat kontrol etti.

60. dakika: Karşılaşmada son yarım saate Kasımpaşa'nın iki farklı üstünlüğüyle giriliyor.

59. dakika: Düdük sonrası topu hakeme doğru vuran Jose Sosa sarı kart gördü.

58. dakika: GOL Trezeguet inanılmaz bir GOL attı! Kasımpaşa atağında İlhan'dan pası alan Trezeguet, ceza alanı dışından hafif sağ çaprazdan ayağının dışıyla müthiş bir vuruş yaptı ve topu adeta çatala yolladı: 2-4

57. dakika: Trabzonspor'un çıkarken kaptırdığı top sonrası Diagne ceza alanı sol çaprazından plaseyi yolladı, Uğurcan soluna giden topu çıkarmayı başardı.

56. dakika: Abdülkadir'in son çizgiden ortasında kaleci Ramazan topu kontrol etti. Trabzon'da tempo inanılmaz yükseldi. İki takım da üst üste çok etkili pozisyonlar bulmaya başladı.

54. dakika: Trabzonspor atağında rakip savunmadan sekip havalanan topa ceza alanı dışında Sosa gelişine çok sert vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

53. dakika: Bu kez Kasımpaşa hızlı atağa çıktı. Trezeguet'nin pasıyla sağ çaprazda topu alan İlhan Depe'nin sert şutunda kaleci Uğurcan toopu güçlükle çeldi.

52. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Araya atılan topla Yusuf bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu Ramazan çıkardı.

50. dakika: Kasımpaşa'nın Trabzonspor savunmasını az adamla yakaladığı anda Trezeguet'nin ara pasıyla ceza alanı içinde topu alan Mensah aşırtma vuruş yaptı. Uğurcan'dan seken topu Trezeguet ağlara yolladı ancak bayrak havaya kalktı.

48. dakika: GOL Trabzonspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Kucka'nın kafasından seken topu kale çizgisi önünde Novak tamamladı, fark bire indi: 2-3

46. dakika: Trabzon'da ikinci yarı başladı! Oyuncu Değişikliği Olcay Şahan Abdülkadir Ömür 

Devre Arası: İlk yarı sona erdi! Kasımpaşa, Trabzonspor karşısında soyunma odasına 3-1'lik üstünlükle gidiyor.

45. dakika: GOL Mensah'ın müthiş ara pasıyla Trezeguet sağ kanattan ceza alanına sokuldu ve önünü açıp pasını çıkardı, gerilerden gelen Mensah tek vuruşla topu ağlara yolladı: 1-3

43. dakika: İlk yarıda son anlara girilirken tempo oldukça arttı. Trabzonspor ikinci GOL için büyük baskı kuruyor.

42. dakika: Trabzonspor ayağa paslarla organize geldi. Son olarak Pereira'nın sağ kanattan ortasına kale alanı içinde yine Burak kafayı vurdu, yerden seken top direğin üzerinden auta çıktı.

40. dakika: Trabzonspor ayağa paslarla organize geldi. Son olarak Pereira'nın sağ kanattan ortasına kale alanı içinde yine Burak kafayı vurdu, yerden seken top direğin üzerinden auta çıktı.

39. dakika: Pereira sağ kanattan bindirdi. Onun ortasında Burak kafayı vurdu, yandan aut...

38. dakika: Olcay Şahan rakip yarı alanda bir sakatlık geçiriyor. Oyun bir kez daha duraklıyor.

37. dakika: Sarı Kart Mahmoud Ibrahim Hassan

35. dakika: Sosa sağ kanattan beklenmedik bir anda nefis bir orta çıkardı, kale alanı içinde bomboş durumdaki Burak'ın kafa vuruşunu Ramazan çizgi üzerinde ayaklarıyla çıkardı.

34. dakika: Trabzonspor bu bölümde oyunun kontrolünü tamamen eline aldı.

33. dakika: Trabzonspor ataklarını sıklaştırdı. Olcay ceza alanı sol çaprazında topla buluştu ve önünü açıp şık bir plase yolladı, top az farkla yandan auta çıktı.

32. dakika: Bu arada karşılaşmanın üçte birlik dilimi Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle geçiliyor. Tempo son dakikalarda oldukça yükseldi.

31. dakika: Olcay sol kanattan son çizgiye indi ve ortasını yaptı, arka direkte Burak'ın kafa vuruşunu kaleci Ramazan nefis çıkardı.

30. dakika: Trabzonspor atağında Sosa'nın havalandırdığı topa Yusuf kafayı vurdu, direkten dönen top öncesi genç oyuncu için bayrak havadaydı.

29. dakika: Bu kez Trabzonspor etkili geldi. Sağ kanattan Kucka'nın ortasında arka taraftaki Burak gelişine vurmak istedi, oldukça kötü bir vuruş yapan tecrübeli oyuncu topu auta yolladı.

28. dakika: Trabzonspor ceza alanında topla buluşan Pavelka kale önünde, hafif sağ çaprazdan düşerken vuruşunu yaptı. Top ters taraftaki direğin dibinden auta çıktı.

26. dakika: Kasımpaşa'da Trezeguet büyük fark yaratıyor. Şu ana kadar bir GOL bir asistle oynayan yıldız oyuncu takımını hücuma taşıma noktasında büyük işler yapıyor. 

25. dakika: Orta alanda yaşanan çarpışmada Yusuf ve Sadiku yerde kaldı. İki oyuncunun da tedavileri saha içerisinde gerçekleştiriliyor.

24. dakika: Orta alandan Sosa'nın havalandırdığı topa ceza alanı içinde Kucka yükseldi ancak kafayı vuramadı. Burak Yılmaz sağ kanattan son çizgiye indi, son anda içeri çevirdiği top kaleci Ramazan'da kaldı.

22. dakika: GOL Serbest vuruşta Mensah kaleyi denedi, barajı çarpan topu kaleci Uğurcan son anda tokatladı. Dönen topu Trezeguet tamamladı: 1-2

20. dakika: Trabzon'da ilk 20 dakika karşılıklı gollerle 1-1'lik eşitlikle geçiliyor. Kasımpaşa atağında Pavelka, rakip ceza alanının hemen dışında Hubocan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk ekip hafif sağ çaprazdan tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

19. dakika: Trabzon'da tempo giderek artıyor. Trabzonspor özellikle Burak'ın devreye girmesiyle organize ataklar geliştirmeye başladı. Rakip yarı alanın ortalarında topu alan Pavelka, ceza alanına girmeden müthiş vurdu; top direğin yanından auta çıktı.

17. dakika: GOL Sol kanattan topu süren Burak Yılmaz, geriden gelen Novak'ı gördü. Novak topu alırken Veysel'i ekarte etti ve ceza alanı sol çaprazından karşı karşıya durumda vuruşunu yaptı, top kalecinin sağından ağlara gitti: 1-1

15. dakika: Sakatlık nedeniyle yaklaşık bir dakika duraklayan oyun şimdi yeniden başladı. Kasımpaşa atakta. Kasımpaşa'da Mensah bir sakatlık yaşıyor. Onun tedavisi nedeniyle oyun bir süredir duraklıyor.

13. dakika: Kasımpaşa bulduğu gole rağmen baskı yapan taraf olarak dikkat çekiyor.

11. dakika: GOL Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Trezeguet'nin adrese teslim ortasına arka direkteki Diagne çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunda top köşeden ağlara gitti: 0-1

10. dakika: Mücadelede ilk 10 dakika geride kalıyor. İki takım da henüz net bir pozisyon üretemedi.

8. dakika: Karşılaşma oldukça düşük bir tempoda başladı. İki takım da kontrolü elden bırakmıyor.

6. dakika: Mensah'ın kullandığı köşe vuruşunda Diagne kafayı vurdu, kaleci Uğurcan'da kalan top öncesi hakem Diagne'nin rakibine faul yaptığını belirtti.

5. dakika: Sağ kanattan atak geliştiren Trezeguet, köşe gönderi önünde topu rakibine çarptırarak takımına korner kazandırdı.

3. dakika: Sol çaprazda topu alan Burak Yılmaz önünü boşaltıp vurmak istedi, şutunda top savunmadan döndü. Kasımpaşa atağında Mensah uzaklarda vurdu, top defanstaki Novak'tan döndü.

2. dakika: Kasımpaşa takımından David Pavelka takım arkadaşına pas veriyor. Ilhan Depe rakibini driplingle geçti. Topu uzaklaştıran Ogenyi Onazi.

1. dakika: Santra vuruşunu kullanan takım Kasımpaşa.  

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hubocan, Okay, Novak, Onazi, Kucka, Sosa, Olcay, Yusuf, Burak
YEDEKLER: Arda, Esteban, Durica, Abdürrahim, Sami, Batuhan, Hüseyin, Abdülkadir, Rodallega, Ndoye 
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, İlhan, Mensah, Trezeguet, Diagne
YEDEKLER: Eray, Kadem, Onur, Omeruo, Etoundi, Murillo, Hasan, Ahmed, Eduok, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER