TRABZONSPOR

Trabzonspor Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, sahasında Kayserispor'u Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından Bordo-Mavili ekip puanını 45'e yükseltirken, Kayserispor 41 puanda kaldı.

Trabzonspor Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Kayserispor'u Abdülkadir, Yusuf ve Burak Yılmaz'ın (2) golleriyle 4-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. İlk yarısı suskun geçen karşılaşmada goller ikinci yarıda geldi. Bordo mavili ekibi yerli isimler sırtladı. Kayserispor'un kilidini Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı açtı. Burak Yılmaz ise Kayserispor'un ümitlerini bitiren golleri (2) kaydetti.

Bu galibiyetle Trabzonspor puanını 45'e yükseltirken Kayserispor ise 41 puanda kaldı.

BURAK YILMAZ ATMAYA DEVAM EDİYOR : Gollerine devam eden Burak Yılmaz, Kayserispor maçında futbolunu 2 golle süsledi. Gol krallığı yarışında Süper Lig'de 22 gole ulaşan Burak Yılmaz, 26 golle zirvede olan Bafetimbi Gomis'in ardından ikinci sırada yer alıyor.

OKAY YOKUŞLU OSMANLI MAÇINDA YOK! : Trabzonspor'da Okay Yokuşlu 58'de gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve gelecek hafta Osmanlıspor deplasmanında forma giyemeyecek.

CASTİLLO DÖNDÜ : Trabzonspor'da en son 18 Şubat'ta Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada forma giyen hücum oyuncusu Fabian Castillo takıma geri döndü. Sakatlığı nedeniyle son 5 lig maçında yer almayan Castillo, tedavisinin tamamlanmasının ardından Kayserispor maçının 21 kişilik maç kadrosuna alındı. Rıza Çalımbay yıldız ismi mücadelenin son bölümünde Olcay Şahan'ın yerine oyuna dahil etti.

TARAFTARLAR BEKLENEN İLGİYİ GÖSTERMEDİ : Trabzonsporlu taraftarlar, Kayserispor karşılaşmasına beklenen ilgiyi göstermedi. Tribünlerin önemli bölümün boş olduğu görülürken, konuk ekip taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurarak takımlarını yalnız bırakmadı. Maç öncesi iki takım taraftarlarının dostluk görüntüleri de dikkat çekti.

OTİZME MAVİ IŞIK YAK PANKARTI : Bu arada Trabzonsporlu futbolcular sahaya, 'Otizme mavi ışık yak' yazılı pankart ile çıktı. Ayrıca futbolcularla birlikte sahaya çıkan çocukların emniyet güçlerinin üniformalarını giydiği görüldü.

Trabzonspor Kayserispor maçı fotoğraflarıTrabzonspor Kayserispor maçı fotoğraflarıTrabzonspor Kayserispor maçı fotoğraflarıTrabzonspor Kayserispor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR: 4 - 0 :KAYSERİSPOR

Maç Sonu: Hakem Ali Palabıyık maçı bitiren son düdüğü çalıyor. Trabzonspor, Kayserispor'u 4-0 mağlup ediyor ve puanını 45'e yükseltiyor. Kayserispor ise bu sonuçla 41 puanda kalıyor.

90. dakika: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

88. dakika: Trabzonspor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hugo Rodallega, Abdülkadir Ömür'ün yerine oyuna dahil oluyor.

83. dakika: Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Fabian Castillo, Olcay Şahan'ın yerine oyuna giriyor.

71. dakika: GOL Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle skoru 4-0 yapıyor. Sağ çaprazdan topla birlikte kateden Burak Yılmaz, ceza alanı içinde hareketlenen Olcay Şahan'a pasını veriyor. Olcay, bekletmeden topuk pasıyla bir kez daha Burak Yılmaz'ı görüyor. Burak Yılmaz, savunmaya rağmen vuruşunu yapıyor ve üst direğin altına çarpan top filelerle buluşuyor.

70. dakika: Erkan Kaş'ın sol kanattan yaptığı ortada Trabzonspor savunması topu uzaklaştırıyor.

69. dakika: Yaptığı baskı sonrasında Jean-Armel Kana-Biyik'tan topu kapan Olcay Şahan, pasını Burak Yılmaz'a çıkarıyor. Burak Yılmaz, ceza alanı içinde topu ağlarla buluşturuyor ancak öncesinde ofsayt bayrağı Burak Yılmaz için kalkıyor.

67. dakika: Kayserispor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Asamoah Gyan, Artem Kravets'in yerine oyuna dahil oluyor. Kayserispor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Levent Gülen yerini Fernando Boldrin'e bırakıyor.

66. dakika: GOL Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle skoru 3-0'a getiriyor.

62. dakika: GOL Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın golüyle farkı 2'ye çıkarıyor. Sağ kanattan hızla ceza alanı içine giren Abdülkadir Ömür pasını Yusuf Yazıcı'ya çıkarıyor. Yusuf Yazıcı, topu kontrol ettikten sonra önünü boşaltıp sağ ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ve sol köşeden topu ağlarla buluşturuyor.

60. dakika: Yusuf Yazıcı, ceza yayı hemen gerisinden şansını deniyor ancak top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

58. dakika: Kayserispor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. William De Amorim, Ryan Mendes'in yerine oyuna dahil oluyor.

54. dakika: Deniz Türüç'ün hafif sol çaprazdan yaptığı vuruşta top hedefi bulmuyor.

53. dakika: GOL Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün golüyle maçta 1-0 öne geçiyor.

50. dakika: Juraj Kucka'nın uzun pasıyla savunmanın arkasına çok iyi sarkan Burak Yılmaz, topu göğüsüyle önüne aldıktan sonra ceza alanı içine giriyor. Burak Yılmaz, penaltı noktası gerisiden sol ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Silviu Lung sağına giden topu yatarak çelmeyi başarıyor. Dönen topu iyi takip eden Burak Yılmaz bir kez daha vuruşunu yapıyor ancak kaleci Silviu Lung yine gole izin vermiyor.

46. dakika: İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşuyla başlıyor.

Devre Arası: Hakem Ali Palabıyık'ın düdüğüyle ilk yarı golsüz eşitlikle sona eriyor.

45. dakika: Yusuf Yazıcı'nın Ryan Mendes'e yaptığı faul sonrasında Kayserispor ceza alanı hemen dışı sol çaprazdan serbest vuruş kazanıyor. Topun başına geçen Cristian Sapunaru sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur Kıvrak iyi yer tutarak üzerine gelen topu kontrol etmeyi başarıyor.

42. dakika: Topla birlikte hareketlenen Şamil Cinaz, önündeki boşluğu değerlendirdikten sonra kaleyi cepheden gören noktadan vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde yandan auta çıkıyor.

40. dakika: Şamil Cinaz'ın pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Ryan Mendes, sol ayağıyla çok sert vuruyor ancak kaleci Onur Kıvrak soluna giden topu çelmeyi başarıyor.

34. dakika: Olcay Şahan'ın pasında Yusuf Yazıcı sol çaprazdan bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri dönüyor.

32. dakika: Juraj Kucka, ceza sahası dışından sol ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde yandan auta çıkıyor.

30. dakika: Kayserispor, Deniz Türüç ile sağ kanattan köşe vuruşu kullanıyor. Deniz'in ortasında Trabzonspor savunması ön direkte topu karşılıyor. Trabzonspor hızlı hücumunu Abdülkadir Ömür'e yaptığı faulle durduran Ryan Mendes, hakem Ali Palabıyık'tan sarı kart görüyor. Bu kartla birlikte Ryan Mendes gelecek hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşüyor.

29. dakika: Sol kanattan topla birlikte ceza alanı içine giren Artem Kravets vuruş açısını kaybettikten sonra pasını geriye doğru Şamil Cinaz'a çıkarıyor. Şamil Cinaz, ceza yayı gerisinden sol ayağıyla müthiş bir şut çıkarıyor ancak kaleci Onur Kıvrak aynı güzellikte topu kornere çelmeyi başarıyor.

28 dakika: Trabzonspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ogenyi Onazi sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor ve yerini Uğur Demirok'a bırakıyor.

26. dakika: Yusuf Yazıcı'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Juraj Kucka arka direkte kafa vuruşunu yapıyor ancak kale çizgisi üzerinde Erkan Kaş topu çıkararak mutlak bir golü önlemeyi başarıyor.

21. dakika: Olcay Şahan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkmak isteyen Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

18. dakika: Burak Yılmaz'ın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Kamil Ahmet Çörekçi ceza alanı içine ortasını yapıyor ancak Kayserispor savunması topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.

15. dakika: Yusuf Yazıcı'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda top kaleci Silviu Lung'da kalıyor.

14. dakika: Burak Yılmaz'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruşta Jean-Armel Kana-Biyik'a çarpan top kornere çıkıyor.

13. dakika: Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

12. dakika: Trabzonspor, Yusuf Yazıcı ile sağ kanattan bir kez daha köşe vuruşu kullanıyor. Yusuf'un ortasında herkesi aşan top oyun alanının dışına gidiyor.

11. dakika: Yusuf Yazıcı, ceza yayı hemen gerisinden sol ayağının içiyle vuruşunu yapıyor ancak şutu yetersiz olunca Silviu Lung rahat biçimde topu kontrol ediyor.

9. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Yusuf Yazıcı çabuk kullanıyor. Ceza alanı içinde topla buluşan Abdülkadir Ömür sağ çaprazdan ortasını yapıyor ancak top kaleci Silviu Lung'da kalıyor.

7. dakika: Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren top daha çok Trabzonspor'da. Ancak henüz iki takım adına da gole yaklaşan bir oyuncu olmadı.

6. dakika: Deniz Türüç sağ tarafta topla ilerlemek istedi ancak kademeye giren Onazi, rakibinden topu çalmayı başardı.

5. dakika: Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık bölümünde iki takımın da dengeli bir oyun sergilediğini görüyoruz. Henüz iki takım adına da tehlikeli bir atak yaşanmadı.

4. dakika: Kayserispor ceza alanı dışında Onazi ile başlayan atakta Olcay'ın bıraktığı topa Yusuf dokundu ancak bu deneme rakipte kaldı.

3. dakika: Trabzonspor'da Durica'nın sakat, Uğur Demirok'un ise yedek kulübesinde başladığı maçta stoper ikilisini Hubocan ve Okay oluşturuyor.

2. dakika: Kayserispor'da Oleksandr Kucher cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Muammer Yıldırım ve Stephane Badji'nin ise sakatlıkları sürüyor.

1. dakika: Ali Palabıyık maçtaki ilk düdüğünü çaldı ve mücadeleye konuk Kayserispor başladı. Trabzonspor'da Esteban ile Jan Durica'nın sakatlıkları sürüyor. Jose Sosa da kart cezası nedeniyle kadroda yer alamıyor.

TRABZONSPOR: Onur, K. Ahmet, Okay, Tomas, Novak, Onazi, Kucka, Yusuf, Abdülkadir, Olcay, Burak 
YEDEKLER: Arda, Uğurcan, Uğur, Mustafa, Pereira, Hüseyin, Abdurrahim, Sami Can, Castillo, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

KAYSERİSPOR: Lung, Lopez, Levent, Bıyık, Erkan, Sapunaru, Şamil, Deniz Türüç, Umut, Mendes, Kravets
YEDEKLER: Vedat, Espinoza, Atila, Stojiljkovic, Boldrin, Erdal, William
TEKNİK DİREKTÖR: Marius Sumudica

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER