SÜPER LİG

Trabzonspor Özkan Sümer ile yollarını ayırdı

Yeniden yapılanma içerisine giren Trabzonspor Kulübü'nde bir ayrılık var...

Trabzonspor Özkan Sümer ile yollarını ayırdı
Trabzonspor Kulübü, futbol koordinatörü Özkan Sümer ile yollarını ayırdı. 
 
Bordo mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen, bordo mavili renklere futbolcu, teknik adam ve başkan olarak üstün hizmetlerde bulunan Sayın Özkan Sümer ile mevcut görev tanımı içerisinde yollarımızın ayrılması konusunda karara varılmıştır" denildi.


Sümer'in, sadece Trabzon futbolunun değil, ülke futbolunun özellikle de altyapının duayeni, değerli bir spor adamı olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 
"Bu vesileyle yönetim kurulumuz, Trabzonspor camiası adına Sayın Sümer'i değerli hizmetlerinin anısına verilecek bir plaketle uğurlamayı uygun görmüş ancak bu talebimiz kendisi tarafından olumlu karşılanmamıştır. Trabzonsporumuzun en önemli değerlerinden biri olarak gördüğümüz Sayın Özkan Sümer ile bugünkü sorumluluk sınırları içerisinde yollarımızı ayırsak da bundan böyle değerli fikirlerinden faydalanmak istediğimizin bilinmesini isteriz. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, Trabzonspor camiası adına Sayın Sümer'e, kulübümüze üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER