TRABZONSPOR

Trabzonspor Serdar Taşçı transferini bitiriyor

Bordo-Mavili ekip, teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Serdar Taşçı için bugün Rusya’ya çıkarma yapıyor.

Trabzonspor Serdar Taşçı transferini bitiriyor

Fırtına, 30 yaşındaki futbolcu için Spartak Moskova’ya 1.5 milyon Euro önerecek. Transferin birkaç gün içerisinde netlik kazanması ve tecrübeli stoperin Trabzonspor formasını giymesi bekleniyor.

Önümüzdeki sezona şampiyonluğa oynayacak bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kucka, Bongonda ve Kamil Ahmet transferlerinin ardından uzun zamandır yoğun mesai harcadığı Serdar Taşçı transferini bitirmek adına Başkan Muharrem Usta ve kurmayları bugün Rusya’ya gidiyor.

Fanatik'in haberine göre; Gurbetçi futbolcunun kulübü Spartak Moskova ile tekrardan pazarlık masasına oturacak olan Bordo-Mavililer, tecrübeli oyuncu ile büyük oranda el sıkışmıştı. Karadeniz ekibi, teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki futbolcuyla senelik 2 milyon Euro’dan (8 milyon TL) 2+1 yıllık sözleşme karşılığında anlaşma sağlarken, Rus temsilcisine de 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 1.5 milyon Euro (6 milyon TL) teklif etmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın eski hocası suskunluğunu bozdu



Türkiye’ye sıcak bakıyor

Bordo-Mavili ekibin aylardır ilgilendiği Serdar, Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor. Ersun Yanal ile bir görüşme gerçekleştiren Türk asıllı Alman futbolcu, Trabzonspor forması giymek istediğini 55 yaşındaki teknik adama bildirdi. Kariyerinde Stuttgart, Bayern Münih ve Spartak Moskova formaları giyen yetenekli oyuncu geçen sezon 18 karşılaşmada görev yaptı.

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim ve Mircea Lucescu iddiası



Defalarca görüşüldü

Bordo-Mavili yönetim, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu uzun zamandır kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda gurbetçi oyuncu ile defalarca pazarlık masasına oturan Fırtına, son görüşmede Serdar ile büyük oranda anlaşma sağladı. Başarılı futbolcunun kulübü Spartak Moskova ile de birçok kez görüşen Karadeniz ekibi, artık transferi sonuçlandırmak istiyor.Önümüzdeki sezona şampiyonluğa oynayacak bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kucka, Bongonda ve Kamil Ahmet transferlerinin ardından uzun zamandır yoğun mesai harcadığı Serdar Taşçı transferini bitirmek adına Başkan Muharrem Usta ve kurmayları bugün Rusya’ya gidiyor. Gurbetçi futbolcunun kulübü Spartak Moskova ile tekrardan pazarlık masasına oturacak olan Bordo-Mavililer, tecrübeli oyuncu ile büyük oranda el sıkışmıştı. Karadeniz ekibi, teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki futbolcuyla senelik 2 milyon Euro’dan (8 milyon TL) 2+1 yıllık sözleşme karşılığında anlaşma sağlarken, Rus temsilcisine de 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 1.5 milyon Euro (6 milyon TL) teklif etmeyi planlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER