TRABZONSPOR

Trabzonspor Sivasspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 2. hafta maçında Trabzonspor sahasında Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yendi.

Trabzonspor Sivasspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig 2. hafta karşılaşmasında bu sezon ilk kez kendi evinde sahaya çıkan Trabzonspor, taraftarı önünde ağırladığı Demir Grup Sivasspor’u 3-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Dakika 3’te Arouna Kone ile net bir gol fırsatından yararlanamayan Sivasspor, 7. dakikada Olcay Şahan’ı durduramayınca Trabzonspor 1-0 öne geçti. Maçın 12. dakikasında sakatlanana Delvin N’Dinga’nın yerine oyuna giren David Braz, bir dakika sonra penaltıya sebep oldu.

Topun başına geçen Hugo Rodallega skoru 2-0’a getirirken 27. dakikada yine Kolombiyalı forvetin attığı golle bordo mavili ekip durumu 3-1’e getirdi. Trabzonspor’un üst üste gelen gollerine bir türlü yanıt veremeyen Sivasspor, 45+4’te Douglas’ın şık golüyle soyunma odasına 3-1 geride girdi.

İkinci yarıda ise oyunun temposu düşük seyirde devam etti. Zaman zaman yakalanan gol fırsatlarını her iki takım da değerlendiremeyince mücadele 3-1 Trabzonspor’un galibiyetiyle sona erdi.

Trabzonspor gelecek hafta deplasmanda MKE Ankaragücü’ne konuk olurken Sivasspor sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

MUSTAFA AKBAŞ KADRODA YOK : Trabzon’da düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren bordo mavili oyuncu Mustafa Akbaş, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın Demir Grup Sivasspor maçı kadrosunda yer almadı. Mustafa Akbaş’ın ismi transferde Evkur Yeni Malatyaspor ile anılıyor.

KARAMAN’DAN 3 DEĞİŞİKLİK : Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kadroda 3 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam stoperde Mustafa Akbaş´ın yerine Hosseini´ye, sol bekte Ibanez´in yerine Novak´a ve orta sahada ise Kucka´nın yerine ise Olcay Şahan´a görev verdi.

TARAFTARDAN MAÇA YOĞUN İLGİ : Yeni sezona deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olarak başlayan Trabzonspor’da, bordo mavili taraftarlar da yeni sezonun ilk maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Maça özellikle memleketlerinde olan gurbetçi taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, TS Club mağazalarından yeni sezon formalarını satın alarak, statta maçı izleyeceği koltuklarda yerlerini aldı. Konuk ekip taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı.

YENİ TRANSFER TRİBÜNDE : Bordo mavililerin transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı Nijeryalı hücum oyuncusu Anthony Nwakaeme de maçı tribünden takip etti.

MİNİK TARAFTARLA ÖZEL TRİBÜN : Trabzonspor yönetimi tarafından minik taraftarlara özel olarak hazırlanan ‘Yavru Fırtına Tribünü’ ilk kez Sivasspor mücadelesinde uygulandı..

KAZADA ÖLEN TARAFTAR UNUTULMADI : Trabzon’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gökhan Kılıç da bordo mavili taraftarlar tarafından unutulmadı. Bordo mavili taraftarlar, maraton tribününde yaşamını yitiren Kılıç için fotoğrafının yer aldığı bir koreografi hazırladı.

Trabzonspor Sivasspor maçı fotoğraflarıTrabzonspor Sivasspor maçı fotoğraflarıTrabzonspor Sivasspor maçı fotoğraflarıTrabzonspor Sivasspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Goller: Dk. 7 Olcay Şahan, Dk. 14 (Penaltıdan) ve Dk. 27 Hugo Rodallega (Trabzonspor); Dk. 45+4 Douglas (Demir Grup Sivasspor)

TRABZONSPOR: 3 - 1 :SİVASSPOR

Maç Sonu: Ve karşılaşma, Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

90+1. dakika: Uğur Çiftçi'nin sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında kafa vuruşu yapan Erdoğan Yeşilyurt'un şutu yandan az farkla auta gitti.

90. dakika: Sivasspor'da Abdülkadir Ömür'e arkadan sert bir faul yapan Erdoğan Yeşilyurt sarı kart gördü.

89. dakika: Karşılaşmanın sonuna altı dakika uzatma ilave edildi.

88. dakika: Arouna Kone, Majed Hosseini'den sıyrılarak sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Tam vuruş yaparken arkadan Filip Novak müdahale ederek Kone'nin şutunu önledi.

88. dakika: Oyuncu Değişikliği Serhiy Rybalka Gohi Bi Zoro Cyriac

85. dakika: Sarı Kart Uğur Çiftçi. Trabzonspor bu dakikalarda sık sık savunma arkasına hareketlenip tehlikeler üretiyor. Sivasspor geride geniş alanlar vermeye başladı.

81. dakika: Oyuncu Değişikliği José Ernesto Sosa Hasan Batuhan Artarslan Juraj Kucka'nın savunma arkasına attığı ara pasa hareketlenen Burak Yılmaz'ın aşırtma vuruşu ağlarla buluştu. Ama gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

78. dakika: Maçta oyunun temposu oldukça düşmüş durumda. Sivasspor'da oyuncu değişikliği... Ziya Erdal'in yerine Erdoğan Yeşilyurt oyuna girdi.

75. dakika: Trabzonspor bu dakikalarda oyunun temposunu yavaşlatmak istiyor.

72. dakika: Sivasspor pozisyonlar bulmaya devam ediyor. Robinho'nun sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında kafa vuruşunu yapan Sergiy Rybalka, Onur Kıvrak'ı geçemedi.

70. dakika: Hakem oyunu durdurdu ve su molası verdi.

68. dakika: Sivasspor'da rakip kaleye yaklaşık 35 metre uzaklıkta topla buluşan Sergiy Rybalka, sol ayağıyla vurdu. Onur Kıvrak şutu parmaklarıyla dokunarak kornere çeldi.

67. dakika: Bordo-mavililer topu kaybettiğinde ilk yarıdaki gibi pres yapmaya başladı.

65. dakika: Trabzonspor bu dakikalarda yeniden top kontrolünü sağlamış gibi görünüyor.

64. dakika: Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği... İki GOL atan Hugo Rodallega'nın yerine Burak Yılmaz oyuna girdi.

62. dakika: Trabzonspor, savunma arkasına uzun paslarla etkili olmaya çalışıyor. İlk yarıdaki etkili pas trafiği kayboldu.

60. dakika: Sivasspor, topa sahip olma oranını yüzde 57'ye kadar çıkarmış durumda.

57. dakika: Uğur'un sol kanattan ceza sahasına yerden gönderdiği topa Emre Kılınç gelişine vurmak istedi, aut. Sivasspor, ikinci yarıda daha çok Trabzonspor yarı sahasında oynuyor. Bordo-mavililer tüm hatlarıyla geriye çekilmiş durumda. Ama savunmasında da açıklar veriyorlar.

55. dakika: Abdülkadir Ömür'ün kullandığı frikik atışı, Sivasspor barajına çarpıp kornere gitti. Topun başına Abdülkadir Ömür geçti.

54. dakika: Olcay Şahan, Sivasspor ceza yayı üzerinde Carl Medjani tarafından düşürüldü. Trabzonspor çok tehlikeli bir yerden frikik kullanacak.

53. dakika: Oyuncu Değişikliği Yusuf Yazıcı Juraj Kucka

51. dakika: Sivasspor ikinci yarıda daha etkili olan taraf. Uğur'un sol kanattan yerden yaptığı ortasına Trabzonspor savunması son anda ayak koyabildi.

50. dakika: Trabzonspor ceza sahasında yaşanan karambolde, Arouna Kone şut açısı bulmak isterken araya Filip Novak girdi. Sivassporlu futbolcular köşe vuruşu beklerken, hakem aut kararı verdi.

48. dakika: İkinci yarı, ilk yarıya göre daha düşük bir tempoyla başladı.

46. dakika: İkinci yarı Trabzonspor'un santrasıyla başladı.

Devre Arası: Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.

45+3. dakika: GOL Konuk ekipte ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Douglas, sol ayağıyla uzak köşeye çok iyi vurdu. Top direğe de çarpıp ağlarla buluştu.

45+2. dakika: Her iki oyuncu da yerden kalktı. Oyun yeniden başladı.

45+1. dakika: Hugo Rodallega ile Douglas'ın orta sahadaki mücadelesinde iki oyuncu da yerde kaldı. Hakem oyunu durdurdu.

44. dakika: Karşılaşmada ilk yarının sonuna dört dakika uzatma ilave edildi.

43. dakika: Trabzonspor bu dakikalarda çok seri bir şekilde paslaşarak taraftarlarından alkış aldı.

42. dakika: Trabzonspor'da Ogenyi Onazi orta sahada topu kaptı, ardından Hakan Arslan ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kalıp faul bekledi ama hakem oyunu devam ettirdi.

41. dakika: Hakan Arslan'ın tedavisinin tamamlanmasının ardından oyun yeniden başladı.

39. dakika: Olcay Şahan ile Hakan Arslan'ın ikili mücadelesinin ardından Hakan yerde kaldı. Maçın hakemi sahaya sağlık görevlilerini davet etti.

38. dakika: Bu dakikalarda Sivasspor baskısını artırıp pozisyonlar bulmaya başladı.

36. dakika:  Sergiy Rybalka'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşun ardından ceza sahasında bomboş kalan David Braz'ın kafa vuruşu üstten auta gitti.

34. dakika: Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sakatlık geçirerek yerde kaldı. Bu yüzden oyun bir süreliğine durmuş durumda. Sivasspor'da Tamer Tuna az sonra bir oyuncu değişikliğiyle oyuna müdahale edecek.

31. dakika: Abdülkadir Ömür, orta sahada rakibine attığı şık çalımın ardından tribünlerden büyük bir alkış aldı. Bordo-mavililerin baskılı ve tempolu oyunu, tribünleri coşturmuş durumda.

30. dakika: Trabzonspor bu dakikalarda üst üste köşe vuruşları kullanıyor. Sivasspor baskıdan bunaldı. Yusuf Yazıcı'nın ceza yayı üzerinden çektiği cılız şut kaleci Tolgahan'ın kucağında kaldı.

29. dakika: Trabzonspor bu dakikalarda üst üste köşe vuruşları kullanıyor. Sivasspor baskıdan bunaldı. Kullanılan köşe vuruşunun ardından topu önünde bulan Yusuf Yazıcı'nın şutunu kaleci Tolgahan çeldi, topu takip eden Hugo Rodallega'nın vuruşu yine kaleciye çarpıp kornere gitti.

28. dakika: Bu defa ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın şutunu kaleci Tolgahan güçlükle kornere çelebildi.

27. dakika: GOL Yusuf Yazıcı'nın ara pasında ceza sahasının sol çaprazından bomboş içeri giren Olcay Şahan, daha müsait durumdaki Hugo Rodallega'ya pasını verdi, Kolombiyalı golcü boş kaleye topu gönderdi.

25. dakika: Trabzonspor'da savunmasına yardıma gelen Abdülkadir Ömür, tribünlerden alkış aldı.

24. dakika: Sivasspor bu dakikalarda topa biraz daha fazla sahip olmaya çalışıyor.

22. dakika: Abdülkadir Ömür'ün harika ara pasına hareketlenen Hugo Rodallega, sağ çaprazdan ceza sahasına yerden topu gönderdi. Olcay Şahan'dan önce son anda savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

21. dakika: Şu dakikalarda oyunun temposu biraz düşmüş durumda.

18. dakika: Trabzonspor rakibini önde karşılayıp top kaybına zorlamaya devam ediyor.

17. dakika: Trabzonspor'da Jose Sosa ceza yayının sağ çaprazından sol ayakla bir şut denedi, top yandan auta gitti.

15. dakika: Trabzonspor gollerin ardından ön alan presi yapıyor. Sivasspor uzun topla çıkmak zorunda kalıyor.

14. dakika: GOL Trabzonspor penaltı atışı ile golü buluyor. Golü atan oyuncu Hugo Rodallega.

13. dakika: Sarı Kart David Braz de Oliveira Filho

12. dakika: Oyuncu Değişikliği Delvin N’Dinga David Braz de Oliveira Filho  Jose Sosa'nın kullandığı köşe vuruşu esnasında ceza sahasında yaşanan karambolün ardından maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi.

9. dakika: Sivasspor'da Delvin Ndinga, Jose Sosa'yla girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Hakem oyunu durdurdu.

8. dakika: Attığı golden sonra formasını çıkaran Olcay Şahan, sarı kart gördü.

7. dakika: GOL Sağ kanattan Joao Pereira'nın yaptığı ortaya Hugo Rodallega kafayı vuramadı. Topu iyi takip eden Olcay Şahan, uzak köşeye doğru vuruşunda ağları buldu.

5. dakika: Trabzonspor'da Rodallega, Sivasspor kalecisi Tolgahan'a baskı yaparken Tolgahan yerde kaldı. Hakem faul kararı verdi.

4. dakika: Sivasspor'da Delvin N’Dinga sarı kart gördü.

2. dakika: Maçın ilk dakikalarında Trabzonspor top kayıplarıyla başladı.

1. dakika: Ve karşılaşma Sivasspor'un santrasıyla başladı. Rybalka'nın uzun pasını Emre Kılınç kafayla Kone'nin önüne indirdi. Onur ile karşı karşıya kalan Kone topun altına girmek istese de fazla aşırtınca vuruşu üstten auta gitti.

Trabzonspor: Onur, Pereira, Zargo Toure, Hosseini, Onazi, Novak, Olcay, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Rodallega

Sivasspor: Tolgahan, Douglas, Medjani, Uğur, Ziya, Emre, Hakan Arslan, Ndinga, Rybalka, Robinho, Kone

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER