TRABZONSPOR

Trabzonspor transferde hedef büyüttü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal arasındaki transfer zirvesinin detayları ortaya çıktı.

Trabzonspor transferde hedef büyüttü!

Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal’ın Başkan Muharrem Usta’dan istekleri ortaya çıktı.

Fanatik'in haberine göre kritik toplantıda isimlerden çok izlenmesi gereken strateji belirlendi. Karadeniz ekibinin hocasının, özellikle sayısal değil nitelikli transfer istediği öğrenildi. “50. yılın önemini de, Trabzonsporlular’ın beklentisini de çok çok iyi biliyorum. O nedenle içiniz rahat olsun” ifadelerini kullanan Yanal’ın özetle şu cümleleri kurduğu bildirildi:

‘Giren çıkanı aratmamalı’

“Ara transferde yaptığımız nokta atışı transferlerin takıma ne kadar büyük katkı sağladığı ortada. Bunu sezon başında da tekrarlamamız lazım. Benim hedefim sadece sahadaki 11’in güçlenmesi değil. Ayrıca baktığımızda iyi bir ilk 11 çıkartabiliriz. Fakat sonrasında sıkıntılar yaşayabiliriz uzun maratonda. Bu nedenle bizim sadece ilk 11’i değil kadronun tamamını güçlendirmemiz gerekiyor. Yani 18 tane çok çok üst düzey oyuncudan bahsediyorum. Girenin çıkanı aratmayacağı bir takım kurduğumuzda her şey istediğimiz gibi gider.”

Trabzonspor rekor peşinde!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER