TRABZONSPOR

Trabzonspor UEFA ile görüşmeye gidiyor

Trabzonspor kulüp başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, sürpriz bir şekilde UEFA tarafından tekrar görüşmeye davet edildi.

Trabzonspor UEFA ile görüşmeye gidiyor

UEFA, Trabzonspor kulübü başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nu görüşmeye davet etti.

Finansal fair play kriterleri konusunda kulüp başkanı Muharrem Usta'nın da aralarında bulunduğu 6 kişilik heyetle geçen ay UEFA'ya savunma veren Trabzonspor'da, kararın bu hafta açıklanması beklenirken kulüp başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, sürpriz bir şekilde UEFA tarafından tekrar görüşmeye davet edildi.

Bordo-mavili kulübün UEFA ile görüşmelerini yürüten başkan yardımcısı Bülbüloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir karar verilmesini beklerken 11-12 Nisan'da yeniden görüşmeye davet edildiğini belirtti.

Görüşmenin içeriğiyle ilgili bir bilgisinin olmadığını ifade eden Bülbüloğlu, "Belki kafalarında soracakları birkaç şey kalmış da olabilir. Orada daha önce yaptığımız sunumun olumlu geçtiğini söylemiştik. Çağrılmamız, bu yaptığımız sunumun olumlu bir yansımasıdır diye düşünüyoruz" dedi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na kumar baskını!

Bülbüloğlu, görüşmenin 11 veya 12 Nisan tarihlerinden birinde olacağını kaydederek, "Bu kez tek başıma görüşmeye gideceğim. Bu görüşme sonrasında bir karar açıklanacaktır" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER