TRABZONSPOR

Trabzonspor UEFA ile yeniden görüşecek

Trabzonspor, Finansal Fair Play kriterleri kapsamında dün İsviçre'de UEFA'ya savunmasını verirken Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, bir görüşme daha yapacaklarını söyledi.

Trabzonspor UEFA ile yeniden görüşecek

Önder Bülbüloğlu, UEFA ile yaptıkları görüşme konusunda Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Görüşmenin iyi geçtiğini belirten Önder Bülbüloğlu, şunları söyledi:
"15 Nisan'da karara bağlanmasını beklediğimiz süreç, biraz daha uzayacak gibi görünüyor. Teknik anlamda görüşmelerimiz devam ediyor ve olumlu gidiyor. Ama kararın açıklanması Nisan ayının sonunu bulacak gibi, hatta Mayıs'ın ilk haftasına da uzayabilir. Sürenin uzaması bizim lehimize bir durum. Onlar da sabırla dinliyor."

Süreci en hafif ceza ile atlatmak için her yolu denediklerini ve bir görüşme daha yapılacağını sözlerine ekleyen Önder Bülbüloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Salı günü yaptığımız toplantıda, yolladığımız ek bilgiler hakkında konuştuk. Süreci iyi yönetiyoruz. Bir görüşme daha olacak. Görüşmenin Fenerbahçe maçından önce olmasını bekliyorum. Ama sonraki haftaya da kalabilir. Vergi uzlaşmasıyla ilgili bizim UEFA'ya sunacağımız bir rapor vardı ancak görüşme öncesinde yetiştirememiştik. Dünkü görüşmenin ardından İsviçre'den döndüğümde arkadaşlarımız bu raporları tamamladı. Bunları alıp UEFA yetkililerine götüreceğim. Görüşme sonrasında dönerken dosyaları toparlayacağımı söylemiştim. Onlar da bu işi ciddiyetle yürüttüğümüzün farkındalar, bize karşı olumlular. Süreci en az hasarla anlatacağımıza inanıyorum."

AVNİ AKER'E VEDA KAMPANYASI

Gelecek sezon maçlarını yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda oynamayı planlayan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na veda sezonunda çeşitli kampanyalarla taraftarın ilgisini çekmeyi hedefliyor. Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına 6 hafta kalırken her fırsatta taraftarları tribünlere davet eden bordo mavililerin, kulüp dergisinin mayıs sayısında da Avni Aker'e vedaya büyük yer vereceği bildirildi.

Kulüpten taraftarlara yapılan çağrıda, "Efsanemizin doğduğu, tarihin akışının değiştirildiği Avni Aker'e veda ediyoruz. Trabzonspor dergimizin Mayıs sayısını 'veda'ya ayırıyoruz. Siz değerli taraftarlarımızdan Avni Aker'de yaşadığınız anıları tarafımıza göndermenizi rica ediyoruz" denildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER