TRABZONSPOR

Trabzonspor yarın Macaristan'da

Futbolcularının sağlık kontrollerini tamamlayan Trabzonspor, 1’inci etap yurtdışı kampı için yarın Macaristan’a giderek 2017-18 sezonunun hazırlıklarına başlayacak.

Trabzonspor yarın Macaristan'da

Bordo-mavili, yarın saat 12.30’da özel uçakla girdeceği Macaristan’da 2-17 Temmuz tarihleri arasında kamp yapacak. Hazırlık kampına yeni transfer olarak sadece Theo Bongonda ile Kamil Ahmet Çörekçi katılacak.

GENÇLER İÇİN FIRSAT
Bordo mavili takımda yeni sezon öncesi Zeki Yavru ile Musa Nizam'ın sözleşmesi feshedilirken teknik direktör Ersun Yanal'ın geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen oyunculardan sadece Batuhan Artaslan’ı kamp kadrosuna dahil edeceği belirtildi. Ersun Yanal’ın alt yapıdan Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Furkan Taş, Abdülkadir Ömür, Yunus Emre Çakır ve Abdurrrahim Dursun'u kampa davet edeceği, performanslarını göreceği bildirildi.

Curry'ye dudak uçuklatan kontrat! 201 milyon dolar...


İLK ETAPTA GÜÇ DEPOLAYACAK
Trabzonspor’un, Macaristan’daki ilk etap kampında kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek. 19-30 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da yapılacak olan ikinci etap hazırlık kampında ise hazırlık maçlarına ağırlık verilecek. Bordo mavili takımın yurtdışı kampına halen transfer görüşmeleri devam edilen oyunculardan anlaşma sağlananların da katılacağı belirtildi.

KUCKA SEFERBERLİĞİ
Uzun süredir gündeminde yer alan ve prensipte anlaşma sağlanan Milanlı orta saha oyuncusu Juraj Kucka’yı yurtdışı kampına getirmeye çalışıyor. 30 yaşındaki Kucka'nın menajerinin de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile son detayları görüşmek üzere İstanbul’a geldiği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER