TRABZONSPOR

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, Evkur Yeni Malatya engelini kolay geçti. Bordo Mavililer'in gollerini Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı(2) ve Onazi kaydederken, Malatya'nın tek golünü Boutaib attı.

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Geçen hafta deplasmanda Akhisarspor'u deviren Trabzonspor, taraftarı önünde Yeni Malatyaspor'u da devirerek seri yakalamak istiyordu. 24. dakikada Olcay Şahan'ın kazandırdığı penaltıyı Burak Yılmaz gole çevirdi. Ancak Trabzonspor öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramadı. 36. dakikada Malatyaspor'da Khalid Boutaib skoru dengeledi.

YUSUF YAZICI SAHNEDE! : Trabzonspor'un genç yıldızı 64. ve 66. dakikada kaydettiği iki güzel golle Trabzonspor'u 3-1 öne geçirdi.

Bordo-mavililerde son sözü Onazi söyledi. Nijeryalı yıldız 86. dakikada kaptığı topla hızlı ilerledi ve sağ ayağıyla topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından bordo-mavililer puanını 42 yaptı ve 5. sıraya yükselerek haftayı kayıpla kapatan Fenerbahçe ile farkı 6'ya indirdi. Yeni Malatyaspor ise 34 puanla 10. sırada kaldı.

Trabzonspor 27. haftada Galatasaray'a konuk olacak. Malatyaspor ise Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

FIRTINA TEK FİRE VERDİ! : Maç öncesi 9 oyuncusu kart sınırında olan Trabzonspor, zorlu Galatasaray derbisi öncesi tek fire verdi. Kart sınırında bulunan Onur, Durica, Mustafa Akbaş, Dame N'Doye, Jose Sosa, Matus Bero, Okay Yokuşlu ve Olcay Şahan mücadeleyi kart görmeden tamamladı ve Galatasaray derbisinde forma verilmesi durumunda sahada olacaklar.

Tek kart gören isim ise Onazi oldu. Nijeryalı futbolcu Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı fotoğraflarıTrabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı fotoğraflarıTrabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı fotoğraflarıTrabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR: 4 - 1 :YENİ MALATYASPOR

Maç Sonu: Trabzonspor, kendi evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti.

90+1. dakika: Adem Büyük'ün ceza alanı dışından şutunda top savunmadan döndü. Savunma arkasına gönderilen topta kaleciyle karşı karşıya kalan Burak'ın vuruşunu Ertaç çıkardı.

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi. 

87. dakika: Yeni Malatyaspor'da bu golle birlikte moraller tamamen bozuldu. Sarı-kırmızılılar oyun disiplinini tamamen kaybetti.

86. dakika: GOL Yeni Malatyaspor'da Murat Yıldırım'ın çıkarken kaptırdığı top sonrası Onazi soldan içeriye kat etti ve çapraz pozisyonda yerden sert vurdu, kaleci Ertaç'ın altından geçen top ağlarla buluştu: 4-1

82. dakika: Oyuncu Değişikliği Khalid Boutaïb Michaël Pereira

81. dakika: Trabzonspor'da Onur Kıvrak bir sakatlık yaşamıştı. Onun tedavisi nedeniyle birkaç dakikadır duraklayan oyun şimdi yeniden başladı.

80. dakika: Karşılaşmada son 10 dakikaya Trabzonspor'un iki farklı üstünlüğüyle giriliyor.

78. dakika:  Adem'in nefis pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Gilberto vuruşunu yaptı, Onur bu topu ayağıyla çıkardı.

77. dakika: Sarı Kart Arturo Rafael Mina Meza Onur'un hatasıyla topu kapan Adem, bekletmeden pasını çıkardı. Gilberto'nun gelişine vuruşunda top Onur'un üzerine gitti.

76. dakika: Tempo bu anlarda yeniden düştü. 

74. dakika: Trabzonspor'da Sosa yerini Abdülkadir'e bıraktı.

73. dakika: Gilberto ceza alanı dışından dönerek vuruşunu yaptı, top kaleci Onur'da kaldı.

71. dakika: Oyuncu Değişikliği Sadık Çiftpınar Gilberto Oliveira Souza Junior Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Pereira ortaladı, Sosa'nın röveşata girişimi sonuçsuz kalırken devamında Yusuf sert vurdu ancak top farklı şekilde auta gitti.

69. dakika: Sağ kanattan hücuma çıkan Chebake'in ortasında arka direkteki Pereira topu kornere yolladı.

67. dakika: Arturo Mina uzaklardan şansını denedi, top farklı şekilde üstten auta gitti.

66. dakika: GOL N'Doye'un orta alanda gönderdiği nefis ara pasına iyi hareketlenen Yusuf Yazıcı, penaltı noktası üzerinde düşerken vuruşunu yaptı. Kaleci Ertaç'ın müdahalesine rağmen top ağlara gitti: 3-1

64. dakika: GOL Kendi yarı alanında topu kapan Onazi, attığı uzun pasla bir anda Burak'ı defans arkasına kaçırdı. İkiye bir pozisyonda Burak pasını çıkardı, Yusuf'un tek vuruşunda top ağlara gitti: 2-1

62. dakika: Faul düdüklerinin sayısı artmaya başladı. Oyun sık sık duraklıyor.

61. dakika: Maç öncesi ceza sınırında bulunan Onazi, gördüğü sarı kartla Galatasaray karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Trabzonspor'da Onazi, orta alanda Murat Yıldırım'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

60. dakika: Karşılaşmada son yarım saate 1-1'lik eşitlikle giriliyor.

58. dakika: Trabzon'da tempo bir türlü beklenen seviyeye gelmiyor. İki takım da kontrolü elden bırakmıyor.

57. dakika: Trabzonspor'da Olcay Şahan yerini Dame N'Doye'a bıraktı.

56. dakika: Trabzonspor'da Dame N'Doye kenara geldi. Bordo-mavililer birazdan ikinci değişikliğini yapacak.

54. dakika: Trabzonspor her iki kanattan üst üste ortalarla pozisyon aradı ancak hiçbirinde isabet bulamadılar.

53. dakika: Yeni Malatyaspor ön alanda baskı yapıyor, Trabzonspor topu kendi sahasından rahat çıkaramıyor.

52. dakika: Trabzonspor'da Hubocan, orta alanda Mina'ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

50. dakika: İkinci yarı, ilk yarıya oranla daha tempolu başladı. İki takım da üstünlük golünü arıyor.

47. dakika:  Adem Büyük uzaklardan sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

46. dakika: Trabzon'da ikinci yarı başladı! Trabzonspor sol kanattan Yusuf'la serbest vuruş kulllandı. Arka direkteki Okay'dan önce savunma topu uzaklaştırdı.

Devre Arası:  İlk yarı sona erdi. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle geçiliyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

44. dakika: Adem'in kullandığı serbest vuruşta top barajdaki Olcay'ın eline çarptı, hakem serbest vuruşu verecekken top Murat Yıldırım'da kalınca avantajı oynattı. Murat'ın şutunda ise top bir kez daha savunmadan döndü.

42. dakika: Yeni Malatyaspor bir kez daha kontra atağa çıkmak isterken Adem, rakip ceza sahasının birkaç metre dışında Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk ekip yine tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

41. dakika: Kucka'nın ceza sahasına doğru havalandırdığı topa Burak ve Yusuf hareketlendi ancak tehlikeyi sezen Ertaç kalesini terk ederek topun sahibi oldu.

39. dakika: Yeni Malatyaspor adına eşitliği sağlayan Khalid Boutaib, bu sezonki GOL sayısını 12'ye çıkardı.

38. dakika: GOL sonrası Yeni Malatyaspor geriye çekildi. Trabzonspor rakip yarı alanda top yapıyor.

37. dakika: Oyuncu Değişikliği Aytac Kara Rahman Buğra Çağıran Erken bir değişiklikle oyundan alınan Aytaç Kara, kenara gelmek istemedi. Yardımcı antrenörlerin araya girmesiyle kulübeye gelen Aytaç, Teknik Direktör Erol Bulut'la bir tartışma yaşadı.

36. dakika: GOL - Yeni Malatyaspor takımından Khalid Boutaib çektiği şuttan sonra seken topu tamamlayarak golü atıyor.

34. dakika:  Aytaç Kara serbest vuruşta barajın yanından köşeye doğru sert bir vuruş yaptı. Onur son anda direk dibinden topu çıkardı.

33. dakika: Yeni Malatyaspor'da Chebake topu hızla içeriye doğru taşırken Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor hafif sağ çaprazdan, tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

31. dakika: Trabzonspor'da bir sakatlık yaşayan Filip Novak yerini Hubocan'a bıraktı. Tempo yine düştü. İki takım da kontrolü elden bırakmıyor.

29. dakika: Trabzonspor'da bir oyuncu kenara geldi. Birazdan zorunlu bir değişiklik gerçekleşecek.

28. dakika: Yaşanan ikili mücadele sonrası Burak ve Sadık yerde kaldı. İki oyuncunun tedavisi de saha içerisinde gerçekleştiriliyor.

26. dakika: Trabzonspor bir an için hızlı çıkmak istedi. Burak'a doğru gönderilen topu kesmek isteyen Sadık, rakibiyle birlikte yerde kaldı. Bu pozisyonda gözler hakeme döndü ancak devam kararı çıktı. Trabzonspor bir an için hızlı çıkmak istedi. Burak'a doğru gönderilen topu kesmek isteyen Sadık, rakibiyle birlikte yerde kaldı. Bu pozisyonda gözler hakeme döndü ancak devam kararı çıktı.

25. dakika: Cissokho sol kanattan etkili çıktı. İçeriye kadar taşıdığı topu Adem'e çıkardı. Adem'in düşerken vuruşunu savunma önledi, devamında Boutaib'e çarpan top auta çıktı.

24. dakika: GOL Burak Yılmaz kalecinin soluna yerden şık bir vuruşla ağları sarstı: 1-0

23. dakika: Burak Yılmaz topun başına geldi. Trabzonspor için öne geçme şansı...

21. dakika: Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Kucka'nın pasıyla ceza alanında topa hareketlenen Olcay, Doria'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. 

20. dakika: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Boutaib'in ara pasıyla içeri sokulan Murat Yıldırım karşı karşıya pozisyonda dengesiz bir vuruş yaptı, Onur üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

19. dakika: Karşılıklı top kayıplarının sayısı bir hayli fazla. Bu nedenle iki takım da etkili ataklar geliştirmekte zorlanıyor. Karşılaşmanın ilk 20 dakikası geride kalıyor. İki takım da daha çok uzun toplarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

17. dakika: Savunmadan gönderilen uzun topu savunma arkasında kontrol eden Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı kalktı.

15. dakika: Trabzonspor aynı dakika içerisinde iki kanattan da üst üste köşe vuruşları kullandı ancak top son olarak Ertaç'ta kaldı.

14. dakika: Yeni Malatyaspor'un çıkarken kaptırdığı top sonrası Trabzonspor çok adamla etkili geldi. Kucka'nın son çizgiden çevirdiği topa ön direkte Olcay gelişine vurdu, kaleci Ertaç son anda topu çıkardı.

13. dakika: Joao Pereira'nın sağ kanattan ortasında Burak'ın kafayla indirdiği top doğrudan taca çıktı.

11. dakika: Yeni Malatyaspor'da bu kez sol kanattan Cissokho savunma arkasına sarktı ancak o da ofsayta takıldı.

10. dakika: Trabzon'da tribündeki büyük boşluklar dikkat çekiyor. Trabzonlu futbolseverler bu maça ilgi göstermiş değil...

9. dakika: Karşılaşmanın ilk 10 dakikası golsüz eşitlikle geride kalıyor. Tempo henüz istenen seviyeye gelmedi.

7. dakika: Trabzonspor şimdi savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla topu rakip yarı alana taşımak istiyor.

6. dakika: Bu kez Yeni Malatyaspor'da Aytaç uzaklardan sert vurdu, Onur iki hamlede topu aldı.

5. dakika: Trabzonspor'da Yusuf ceza alanı dışından kaleyi denedi ancak istediği vuruşu yapamayınca Ertaç rahatlıkla topu kontrol etti.

4. dakika: Mina'nın uzun pasıyla savunma arkasında topu alan Boutaib için ofsayt bayrağı kalktı.

2. dakika: Trabzonspor akınında Sosa sağ taç çizgisi önünden ortaladı, arka direkteki Burak'tan önce kaleci Ertaç çıktı ve topu kontrol etti.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı! Konuk ekip bu köşe vuruşundan istediği gibi faydalanamadı. Şimdi Trabzonspor için karşı atak şansı...

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Okay, Uğur, Novak, Onazi, Kucka, Olcay, Sosa, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Doria, Murat Yıldırım, Azubuike, Aytaç, Cissokho, Adem ve Boutaib
TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER