Trabzonspor

Trabzonspor'da Nwakaeme tehlikesi! Tamam mı devam mı?

Trabzonspor'da Nwakaeme tehlikesi! Tamam mı devam mı? Trabzonspor ile masaya oturacak olan Anthony Nwakaeme'de büyük bir tehlike Karadeniz ekibini bekliyor. Trabzonspor üç ay içerisinde oyuncusuyla sözleşme yenilemezse, Nwakaeme yurt dışında başka bir takıma imza atabilecek.

Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür'e nasihat

Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür'e nasihat Galatasaray derbisinde ortaya koyduğu performanstan dolayı taraftarın tepkisini alan Abdülkadir Ömür gözyaşları içinde sahadan ayrılmıştı. Eski Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ise Abdülkadir Ömür'e nasihat verdi.

Abdullah Avcı ile Trabzonspor'un deplasman raporu

Abdullah Avcı ile Trabzonspor'un deplasman raporu Süper Lig'de Abdullah Avcı ile 325 gündür dış saha yenilgisi almayan Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile deplasman raporu ise ligde fırtınalar estiriyor.

Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu! 'O sene bu sene!'

Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu! 'O sene bu sene!' Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu. Ahmet Ağaoğlu 'Bir Meşale De Sen Yak' etkinliğinde "İnşallah yaktığımız meşale şampiyonluk meşalesi olur" dedi ve sözlerine "İnşallah o sene bu sene olur" şeklinde devam etti.

Trabzonspor'da Nwakaeme'den yönetime mesaj

Trabzonspor'da Nwakaeme'den yönetime mesaj Süper Lig'de bu sezon daha ligin başlarında olunmasına rağmen 3 gol, 1 asiste imza atan Nijeryalı oyuncu Nwakaeme'den Trabzonspor yönetimine mesaj var.

Burak Yılmaz'ın babası Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı

Burak Yılmaz'ın babası Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı Fransa'nın şampiyon takımı Lille'de oynadığı futbolla kendine hayran bırakan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili iddialar ortaya attı. Fikret Yılmaz, Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı.

Trabzonspor Cornelius transferinde anlaşma sağladı

Trabzonspor Cornelius transferinde anlaşma sağladı Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluğu kafasına koyan Trabzonspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Trabzonspor'un son olarak Cornelius transferini bitirdiği, oyuncu ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Marek Hamsik Trabzonspor'da başarılı olur mu?

Marek Hamsik Trabzonspor'da başarılı olur mu? Trabzonspor bir süredir peşinde olduğu Marek Hamsik artık Karadeniz ekibinin kadrosuna dahil oldu. Peki Marek Hamsik Trabzonspor'da başarılı olur mu? İşte Marek Hamsik'in bugüne kadar maçlarda gösterdiği performanslar...

Trabzonspor Marek Hamsik transferini KAP'a bildirdi

Trabzonspor Marek Hamsik transferini KAP'a bildirdi Trabzonspor yaz transfer döneminin başladığı günden beridir Marek Hamsik transferi için her türlü girişimde bulunuyordu. Bordo mavililer en nihayetinde Slovak yıldızı renklerine bağlamayı başardı.

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor!

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor! Trabzonspor transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor! Karadeniz ekibinin dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik'i bitirmek üzere olduğu iddia edildi.