SÜPER LİG

Trabzonspor'a asla kazık atmam!

Birçok takımın peşinde olduğu iddia edilen Burak Yılmaz, Trabzonspor taraftarının yüreğine su serpti.

Trabzonspor'a asla kazık atmam!
Birçok takımın peşinde olduğu iddia edilen Burak Yılmaz, "Trabzonspor'a kazık atmam. Gidersem bunu açıklarım, yönetimle de paylaşırım" dedi.
 
 
Sezona damga vuran Burak Yılmaz, Ajax ya da bir başka takımlagörüşmesi olmadığı ifade etti: "Trabzonspor'a, bu şehre, bu camiaya kazık atacak değilim."
 
 
Hollanda basınında bir gün önce çıkan haberlere göre; bordo mavili futbolcu, Ajax ile anlaşmış, Hollanda ekibi Trabzonspor'a 7.5 milyon euro bonservis bedeli önerecekti.

'GİZLİ İŞ YAPMAM'
Ajax ve birçok takımla adı geçen Burak, yakın çevresine, "Trabzonspor'a kazık atacak halim yok. Hedefim belli. İspanya, İngiltere, İtalya'nın önemli takımlarına gitmeyi bir gün isterim. Giderken de haber veririm. Kimseden gizli iş yapmam. Buna benim karakterim müsait değil" dediği öğrenildi. 

Burak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir futbolcunun yeniden doğabileceği şehir olarak Trabzon'u görüyorum. Ayrılmak aklımda bile yok. 2015 yılına kadar sözleşmem var. Para sıkıntım yok. Huzurum, keyfim yerinde... Burada Trabzonspor kazanırsa, herkes mutlu. Kaybederse, herkes mutsuz. Bu yüzden bu şehri seviyorum. Esnaf para kazandığı zaman değil, Trabzonspor kazandığı zaman gülüyor."

GURUR DUYUYOR
2015 yılına kadar Trabzonspor'la sözleşmesi olan Burak için Milli Takım'ın eski hocası Guus Hiddink, "Burak'la gurur duyuyorum. Çünkü o kendini geliştirerek Avrupa'nın en iyi golcüsü oldu. Kaliteli ve büyük bir mücadele hırsı var" demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER