SÜPER LİG

Trabzonspor'a coşkulu karşılama

Bordo-mavilileri, Atatürk Havalimanı'nda taraftarları tezahüratlarla karşıladı.

Trabzonspor'a coşkulu karşılama
Spor Toto Süper Lig'de yarın Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a geldi.
 
 
Bordo-mavili kafile, THY'nin tarifeli uçağıyla saat 17.00 sıralarında İstanbul'a iniş yaptı.

Uçağın rötarı nedeniyle 30 dakikalık bir gecikme ile İstanbul'a gelen ve 20 futbolcunun yer aldığı kafileyi, Trabzonsporlu bir grup taraftar tezahüratlarla karşıladı.

Trabzonsporlu futbolcular, kendilerini karşılayan taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bordo-mavili futbolcular, daha sonra kendilerini bekleyen otobüse binerek, kalacakları otele hareket etti.

Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Celustka, Giray, Ferhat, Colman, Zokora, Adrian, Volkan, Olcan ve Burak muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

-Hedef galibiyet-

Ligin son iki haftasında Kayserispor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan, sahasında Mersin İdmanyurdu'na 3-2 mağlup olan, UEFA Avrupa Ligi'nde de PSV Eindhoven takımına 4-1 yenilerek elenen bordo-mavililer, bu sezon 3 büyük rakipleri karşısındaki ilk galibiyetini alarak moral bulmayı hedefliyor.

Bu sezon ligin 12. haftasında sahasında Beşiktaş'a 1-0, ligin 14. haftasında Galatasaray'a sahasında 3-0, ligin 16. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, zirveye oynayan bu rakipleri karşısında sezonun ilk galibiyetini ve ilk golünü atmaya çalışacak.

-Burak da ''ilk'' peşinde olacak-

Trabzonspor'da attığı 29 golle ligde gol krallığında ilk sırada yer alan Burak Yılmaz, oynaması halinde bu sezon büyük maçlardaki ilk golünü atmaya çalışacak.

Geçen sezon İstanbul'da siyah-beyazlılar ile yapılan karşılaşmada 1 gol atan Burak Yılmaz, bu maçta 2 gol atması halinde bordo-mavili takımda 31 gol ile bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu olan Fatih Tekke'yi yakalamış olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER