YAZARLAR

Trabzonspor'a yakışan bir kongre oldu

Trabzonspor'a yakışan bir kongre oldu

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
Bordo - mavili kulübün dün gerçekleştirilen mali kongresi Trabzonspor'un camiasına yakışır bir kongre oldu.

Çünkü Trabzonspor açısından olması gereken yapıldı ve yönetim ibra edildi. Yani başkan ve yönetim kurulu güven tazelemiş oldu.

Trabzonspor'a hayırlı olsun. Kulübü çok zor günler bekliyor. Taraftarların ve kamuoyunun beklentisi var. Yönetim,teknik kadro ve futbolcular iyi çalışmalılar . Taraftarların ve kongre üyelerinin yönetime verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeli.

Bu hususta yaşanabilecek sıkıntılara bir önceki yazımda temas ederek 'Trabzonspor'a yakışan mali ibra ve seçimdir' demiştim ve nitekim dediğimde oldu. Yönetim Kurulu'nun 6 aylık görev süresi mali ve idari açıdan ibra edilirken, 482 milyon 750 bin TL olan 2014 yılı bütçesi ise genel kurulun onayından geçti.

Trabzonspor'a yakışan bir ciddiyet ve olgunlukla bir kongre yapılmıştır.

Bundan sonra yönetim delegeden aldığı güvenle yoluna emin adımlarla devam etmeli.

Birlik ve birlik beraberlik içinde, büyük Trabzonspor'u daha ileriye götürmek için hep beraber çalışılmalı.

Elbette Trabzonspor camiası eski yönetimlere gösterilen geniş hoşgörüyü mevcut yönetime de göstermeli. Önceki yönetimlere gösterilen tahammül mevcut yönetimden esirgenmemeli.

Ancak yönetimde bulunduğu konumun sorumluluğuyla hareket etmeli.Trabzonspor yönetimi istifalar ile ülke gündemine gelmemeli.

Zira bu yönetim çok tecrübeli bir yöneticilerden oluşmuyor ama gelinen noktaya bakıldığında da başarısız olmadığı ortada.

Her ne kadar seçim öncesinde genel eğilim, yönetimi seçime zorlamaktan yana olsa da delegeler yönetimi mali veya idari yönden ibra ederek seçimin önünü şimdilik kapadı.

Bundan sonraki süreç nasıl işler hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar
TREND HABERLER