TRABZONSPOR

Trabzonspor'da büyük kıyım başlıyor!

Gelecek sezon için yeni bir yapılanmayla şampiyonluk kadrosunun temellerini kurmayı planlayan Trabzonspor'da, tüm yabancı futbolcular gözden çıkarıldı..

Trabzonspor'da büyük kıyım başlıyor!

Bu sezon tüm hedeflerin uzağında kalan ve kadrosunda bulunan yabancı oyunculardan da beklenilen verimi alamayan Trabzonspor'da, tüm yabancı futbolculara gelecek teklifler değerlendirilecek.

Gelecek sezon için yeni bir yapılanmayla şampiyonluk kadrosunun temellerini kurmayı planlayan bordo mavililerin, kulübün çıkarları doğrultusunda yabancı futbolculara gelen tekliflere onay vereceği belirtildi.

Özellikle Cardozo ve Cavanda için birçok kulübün teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenilirken, yönetimin şartların oluşması durumunda bu isimlerin transferine yeşil ışık yakacağı ifade edildi. Yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mustafa Yumlu ile ilgili olarak aceleci davranmak istemediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, Mustafa Yumlu hakkındaki kararı da gelecek olan teknik direktöre bırakacağı öğrenildi.

GENÇLER FORMA BEKLİYOR

Süper Lig'de kalan haftalarda genç oyunculara daha fazla şans vermeyi planlayan Trabzonspor'da, Muhammet Beşir ile Abdülkadir Ömür, Çaykur Rizespor karşısında forma giymek istiyor.

Trabzonspor Avrupa'da lider ancak...

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu döneminde A takıma kazandırılan, ligde ve kupada 10 maçta forma giyip 3 gol kaydeden Muhammet Beşir, Çaykur Rizespor karşısında Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın forma vermesi durumunda bu şansı iyi kullanmayı hedefliyor.

'Türk Messi' yakıştırılması yapılan bordo mavililerin bir diğer genç oyuncusu Abdülkadir Ömür de, Çaykur Rizespor ile Pazar günü oynanacak maçta Süper Lig'deki ilk maçına çıkmayı arzuluyor. Türkiye Kupası'nda 2 kez forma şansı bulan ve taraftarın dikkatini çeken isimlerden olan Abdülkadir, Çaykur Rizespor ve bu sezon ligde kalan diğer iki maçta forma bekleyen isimler arasında yer alıyor.

GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDILAR

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Trabzonspor, gol yollarında da üretkenlik gösteremedi.. Oscar Cardozo ve Muhammet Demir gibi önemli gol ayakları bulunmasına rağmen bu sezon skor üretmekte zorlanan bordo mavililer, son 4 maçta sadece 2 gol kaydederek, bu alanda da etkisiz kaldı. Karadeniz ekibi, geride kalan 31 haftada 34 gol ile bu alanda ligde 14'üncü sırada yer aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER