TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Cardozo depremi

Trabzonspor'da ayağında esneme olan Oscar Cardozo'nun üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da Cardozo depremi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor.

Ayağında esneme olan Oscar Cardozo'nun üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, Paraguaylı golcünün tedavisine başlandığı ifade edildi. Cardozo'nun sakatlığı sonrasında Hami Mandıralı, yeni transfer Muhammet Demir'i Akhisar Belediyespor karşısında ilk onbirde sahaya sürecek.

Trabzonspor'a PFDK'dan şok ceza

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan ve Güray Vural'ın da sakatlığı bulunuyor. Hami Mandıralı'nın, Yusuf'un yokluğunda sol bekte Musa Nizam'a şans vermesi bekleniyor. Yeni transfer Güray'ın durumu ise çekilecek MR sonrasında belli olacak.

Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Özer Hurmacı'nın ise Akhisar Belediyespor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor.

Emre Belözoğlu Trabzon şarkısı söylerse...

Savunma hattında da sorun yaşayan Hami Mandıralı'nın Bosingwa'yı stoperde denediği, ancak tecrübeli oyuncuyu cezalı Cavanda'nın yerine sağ bekte görevlendirmeyi düşündüğü gelenhaberler arasında.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER