TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Erkan Zengin fiyaskosu

Transfer olduğu günden bu yana Trabzonspor'a beklenen katkıyı sağlayamayan Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı'nda da tercih edilmiyor.

Trabzonspor'da Erkan Zengin fiyaskosu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın bordo-mavili takımı ikinci kez çalıştırdığı dönemde ısrarla alınmasını istediği Erkan Zengin, bordo-mavililer için hayal kırıklığı oldu.

2015-16 sezonuna en iyi başlayan oyuncuların başında gelen, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında attığı gollerle takımı galibiyete taşıyan isimlerin başında gelen Ersan Zengin, sonraki bölümlerde ise performansında büyük bir düşüş yaşadı.

Takım içinde özellikle Mehmet Ekici ve diğer arkadaşlarıyla sorunlar yaşayan oyuncu bordo-mavili takımda son olarak kadro dışı bırakılarak istenmeyen adam ilan edildi. Erkan Zengin bu sezon Trabzonspor formasıyla 25 maçta 3 gol kaydetti.

TRABZONSPOR ERKAN ZENGİN'İN EURO 2016'DA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞINI TAHMİN ETTİ AMA...

Erkan Zengin'e dünya yıldızı şoför

Trabzonspor'un Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda iyi bir performans sergilemesi halinde satmayı planladığı Erkan, İrlanda ve İtalya maçlarında kulübede oturdu.

Teknik Direktör Hami Mandıralı ile birlikte oyuncuyu kadro dışı bırakan yönetim daha sonra alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih konusunda belli bir aşamaya geldiği Erkan'la anlaşamamış oyuncunun takımla birlikte antrenmanlara çıkmasını istemişti.

Oyuncunun Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans sergilemesi halinde satmayı düşündüğü Erkan Zengin konusunda, bordo-mavililer beklediğini bulamadı. Erkan, İsveç Milli Takımı'nın İrlanda ile 1-1 berabere kaldığı ve İtalya'ya 1-0 yenildiği maçta yedek kulübesinde oturarak süre alamadı.

Yorumlar
TREND HABERLER