TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Esteban depremi

Esteban'ın Trabzonspor'dan ayrılma düşüncesinin asıl sebebinin ülkesinde bulunan ailesiyle yaşadığı problemler olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'da Esteban depremi

Alanyaspor müsabakasının ilk yarısının son anlarında yediği golün ardından soyunma odasında arkadaşlarıyla tartışan ve ikinci yarıda sahaya çıkmak istemeyen Esteban'ın asıl sorunu belli oldu.

Kosta Rika'lı kaleci bordo-mavili kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti. Esteban'ı devre arasına kadar kalmaya ikna etmeye çalışan yöneticilerin isteğine rağmen Kosta Rika'lı'nın, ayrılıkta ısrarcı olduğu ve sözleşmesini tek taraflı feshetmeyi düşündüğü öne sürüldü.

AİLEVİ SORUNLARI VAR

Esteban'ın kafasında ayrılık fikrinin oluşmasındaki asıl sebebin ülkesinde bulunan ailesiyle yaşadığı problemler olduğu da iddialardan biri.

Uzaklık nedeniyle yaşanan sorunları aşamamaktan ve kendisini tam anlamıyla işine verememekten yakınan Esteban'ın bu katı tavrına karşılık nasıl bir çözüm bulunacağı merak konusu.

Futbolculara verilen iznin sona ermesi ve Katar seyahatinin ardından oyuncuyla görüşecek olan yönetim son kararını verecek.

Trabzonspor'da Milli Takım sevinci

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER