SÜPER LİG

Trabzonspor'da Jaja topun ağzında

Jaja'nın rahatı yapılan 'ceza tebligatı' ile kaçtı. Güneş'in golcüye tavrı bundan sonra yaşanacakların habercisi niteliğindeydi...

Trabzonspor'da Jaja topun ağzında

Trabzonspor, nihayet Antalya'da tam kadro oldu... Takıma son katılan isim, günlerdir yolu gözlenen Jaja'dan başkası değildi.

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra izinsiz olarak ülkesi Brezilya'ya giden yıldız futbolcu, tüm uyarılara rağmen 29 Aralık'taki yeni sezon hazırlıklarına da gelmedi.

Yönetimin ve özellikle de teknik heyetin tepkisini çeken, arkadaşlarına da ciddi bir saygısızlık içine giren Jaja, önceki gün Antalya'ya geldi, dün de idmana çıktı. Son derece rahat tavırlarıyla dikkat çeken Sambacı, gerçeklerle yüzleştiğinde ise büyük bir şok yaşadı.

Maçlar bir yana, bulunmadığı her idmanın noter tarafından tespit edildiği ve kendisine mukavelesi paralelinde en ağır para cezasının kesileceğini öğrenen Jaja, ailevi sorunlarını öne sürdü ama pek inandırıcı bulunmadı.

Arkadaşları da bozuk

Güney Amerikalı oyuncular, Alanzinho ve Colman dışında diğer takım arkadaşlarının da soğuk davrandığı Jaja'yı hocası Şenol Güneş de bir anlamda dışladı.

Yeni transferler Brozek kardeşler başta olmak üzere diğer yabancı futbolcularla, şakalaşan Bordo-Mavililer'in antrenörü, Jaja'yı ise genelde es geçti.

Bu arada yönetimin Jaja'nın menaceriyle de bir görüşme yapacağı ve bundan sonraki periyotta benzer durumların tekrarlanması halinde oyuncuya uygulanacak yaptırımları aktaracağı ifade edildi.

O yokken neler oldu?

*Trabzon, son derece önemli Karabük sınavına çıkarken o ülkesinde tatildeydi.
*Kupa sınavında da değişen bir şey yoktu. Oynamayan oyuncular tribünde, Jaja kumsalda.
*Kupa sonrası takıma 1 hafta izin verildi, 29 Aralık'ta Antalya'da sahaya inildi.
*Bazı oyuncular eşleri ve çocuklarıyla 2011'e kampta girerken, Jaja Brezilya'daydı.
*Takım 29 Aralık'tan bu yana 10'un üzerinde idman, 1 de maç yaptı, Jaja ilk kez dün krampon giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER