FUTBOL

Trabzonspor'da kaç oyuncu döndü?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Şubat Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Trabzonspor'da kaç oyuncu döndü?

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay Yokuşlu, Güray Vural ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam olmak üzere 7 futbolcu katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir takımdan ayrı koşu yaparken, antrenmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin de çalışmayı tamamlayamayarak soyunma odasına gitti.

Üç oyuncu döndü

Bordo-mavililerde sakatlığı geçen Mustafa Yumlu ile hastalıkları nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Aykut Demir ve Özer Hurmacı antrenmanlara başladı. Bu 3 futbolcunun Kayserispor maçında forma giyebilecekleri belirtildi.

Barcelona Trabzonspor'dan 2 milyon avro istedi

18 futbolcu yer aldı

Trabzonspor'da hasta ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle 18 oyuncu antrenmanda yer aldı.
Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra da yarı sahada çift kale maç oynadı.
Teknik direktör Hami Mandıralı, sık sık maçı durdurarak oyuncularına uyarılar yaptı. Muhammet Demir ile saha içinde bir süre görüşen Mandıralı, Yusuf Erdoğan'la da ilgilendi.
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sağlık kurulu oluşturuldu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulüp bünyesinde görev yapmak üzere sağlık kurulu oluşturdu.
Üç akademisyenden oluşan ve başkanlığını Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Osman Aynacı'nın yapacağı kurulda Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Gökçe ve Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Kibar Yaşar Güven'in yer aldığı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER