TRABZONSPOR

Trabzonspor'da ortaya çıkan Hagi gerçeği

Trabzonspor'da ligin 6. haftasında Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay gelirken, Hagi ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıtkı.

Trabzonspor'da ortaya çıkan Hagi gerçeği

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına Rıza Çalımbay getirilirken, haftalar sonra çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra bordo mavili yönetim, Rıza Çalımbay ile görüşmeden Rumen teknik adam Hagi'ye gitti.

Süper Lig 8. haftasında sahasında Akhisarspor'a 6-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetimi, Rıza Çalımbay'ı göreve getirmeden önce Hagi ile görüştü. Romanya'da Viitorul takımını çalışturan Rumen teknik adamla ciddi bir görüşme gerçekleştiren Bordo Mavili yönetim, buna rağmen Hagi'yi ikna edemedi. Rumen teknik adam yapılan görüşmenin ardından Trabzonspor'un teklifini kabul etmedi. Bordo Mavililer ise bu gelişmenin ardından Rıza Çalımbay ile anlaşma sağladı.

Tudor Hırvat televizyonuna konuştu! Transferi açıkladı

Futbolarena'nın haberine göre; Romanya Ligi'nde Viitorul Consanta'yı çalıştıran Hagi, geçtiğimiz sezon Steaua Bükreş'i geride bırakarak şampiyon oldu ve tarihi bir başarıya imza attı. Viitorul bu sezon ise 18. hafta itibariyle 30 puanla 5. sırada yer alıyor.

Öte yandan Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine gelen Rıza Çalımbay ise ligde 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER