TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Prosinecki sesleri

Teknik direktörlük görevi için ilk olarak Fatih Terim ile görüşen Bordo-Mavililer, tecrübeli hocadan olumsuz yanıt gelmesi üzerine rotayı Robert Prosinecki’ye çevirdi.

Trabzonspor'da Prosinecki sesleri

Kulüp tarihinin en önemli sezonlarından birini yaşayan ve sezona yıldızlarla dolu bir kadro ile giren Karadeniz temsilcisi, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

55 yaşındaki teknik adamdan boşalan göreve son olarak A Milli Takım’ı çalıştıran Fatih Terim’i getirtmek isteyen Bordo-Mavili yönetim, tecrübeli hocadan gelen “Yakın bir zamanda Türkiye’de bir kulüp takımı çalıştırmak istemiyorum” yanıtı üzerine rotayı Robert Prosinecki’ye kırdı.

Kayseri’de çalıştı

Vakit kaybetmeden Hırvat teknik adam ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Muharrem Usta ve kurmayları, 48 yaşındaki çalıştırıcı ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Sözleşme konusundaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından genç hocanın hafta sonuna kadar Karadeniz ekibine imza atması bekleniyor. Şu anda Azerbaycan Milli Takımı’nın başında yer alan genç çalıştırıcı, 2012-2013 sezonunda ise ülkemizde Kayserispor’da görev yapmıştı.

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'dan kovulma nedenleri...

Yorumlar
TREND HABERLER