TRABZONSPOR

Trabzonspor'da transfer operasyonu başladı

Karabük maçıyla sezonu tamamlayacak olan Bordo-Mavililer, gelecek haftadan itibaren iç transferde çalışmalara başlayacak. Öncelikle Burak, Sosa ve Kucka gibi yüksek maliyetli isimlerle görüşecek olan Fırtına, bu isimlerle ortak bir noktada anlaşmaya çalışacak.

Trabzonspor'da transfer operasyonu başladı

Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oldukça zor günler geçiren ve gelecek sezon ‘öze dönüş’ politikasına geçmesi beklenen Trabzonspor’da, pazar günü oynanacak Karabükspor maçının ardından çalışmalar başlayacak.

Yüksek maliyetli futbolcular ile pazarlık masasına oturacak Bordo-Mavili yönetim, yıldız oyunculardan indirim talep edecek. Bu doğrultuda sezonun sona ermesiyle birlikte ilk olarak 23 gollü yıldız Burak Yılmaz ile görüşecek olan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, daha sonra Sosa ve Kucka’yla bir araya gelecek.

Altyapıdan takviye olacak : Öncelikli olarak bu isimlerle ortak bir noktada anlaşmaya çalışacak olan Trabzonspor yönetimi, daha sonra görüşmelerden çıkacak sonuca göre hareket edecek. Anlaşamadığı isimlerle yollarını ayırmayı planlayan Fırtına, bu oyuncuların yerini altyapı futbolcularıyla doldurmaya çalışacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Jan Durica, Uğur Demirok ve Dame N’Doye’un gelecekleri ise yapılacak toplantılar sonrasında belli olacak.

Beşiktaş'ta Jose Sosa sürprizi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER