SÜPER LİG

Trabzonspor’da yeni transferler sorgulanıyor

Trabzonspor’da yeni transferlerin performanslarını sorgulanmaya başladı.

Trabzonspor’da yeni transferler sorgulanıyor
Bordo-mavililer yeni sezon öncesi Douglas, Alper, Mbia, Cavanda, Okay, Özer, N'Doye ve Marin'i kadrosuna kattı. Bu isimler için 85 milyon TL'lik yükün altına giren Fırtına'da sadece Marko Marin skor katkısı yaptı..

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapsa da üst üste gelen G.Saray, Osmanlı ve Torku Konya yenilgileriyle sarsılan Trabzonspor’da yeni transferler de performanslarını sorgulatmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon 22 oyuncuyu kadrosuna katarak takımı baştan sona değiştiren fakat umduğunu bulamayan Fırtına, 2015-16’ya 9 yeni isimle ve teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde girse de şu ana kadarki görüntü hayâl kırıklığından öteye geçemedi.

Vatan'ın haberine göre; Dinamo Moskova’dan Douglas, Lazio’dan Pedro Cavanda, Kasımpaşa’dan Özer Hurmacı, Hull City’den Dame N’Doye, Kayseri’den ise Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu için toplam 11.5 milyon Euro bonservis, Sevilla ile sözleşmesi biten Stephane Mbia’ya ise 2.2 milyon Euro imza parası ödeyen bordo-mavililer, Chelsea’den de Marko Marin’i kiralık, AZ Alkmaar’dan kaleci Esteban’ı ise bedelsiz olarak takıma dahil etti.

 
N’DOYE HÂLÂ ATAMADI
Bu transferlerin yeni sezonda alacakları garanti ücretlerle Karadeniz ekibine maliyeti 25 milyon Euro, yani yaklaşık 85 milyon TL olurken verdikleri katkı ise beklenenin altında kaldı. Performanslarıyla fark yaratamayan bu isimler bu isimler içinde Süper Lig’de geride kalan 7 mücadelede sadece Marko Marin 3-1 kaybedilen Osmanlı karşılaşmasında bir gol atarken Cardozo’ya alternatif olarak alınan Senegalli forvet Dame N’Doye ise henüz ağları bulamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER