TRABZONSPOR

Trabzonspor'da yerli ruhu canlanıyor

Sezon başından bu yana bütün hedeflerden uzak kalan Trabzonspor, öze dönüş yapmayı planlıyor.

 Trabzonspor'da yerli ruhu canlanıyor

Son olarak kupanın da kaçmasından sonra yerlilerle yola devam edilip, gelecek sezonun temellerinin atılması hedefleniyor.

Trabzonspor’da hedeflerin tek tek kaçmasından sonra sorunlara çözüm arayışı başladı. Karadeniz temsilcisi, yabancıların ayrılması ve fayda vermemesi nedeniyle yerlilere yöneldi.

Trabzonspor'da Cardozo depremi

En son Ziraat Türkiye Kupası’nın da elden gitmesi bordo-mavili ekibi harekete geçirdi. Sezon başında kurulan kadrodan birçok yabancının ayrılması, elde olan Douglas, Esteban ve Cavanda gibi isimlerin de beklenen seviyede olmaması gözleri yerlilere çevirdi. Özellikle devre arasında kadroya katılan Güray Vural ile Muhammet Demir, Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın en büyük umudu konumunda. Kulübün içerisini çok iyi bilen Mandıralı, yerli ve genç futbolculara yönelip, ligin kalan kısmını kurtarmaya çalışıyor.

Milliyet'in haberine göre; İlk 11 iskeletini de buna göre oturtmaya çalışan 47 yaşındaki çalıştırıcı, kafasındaki kurguyu da oluşturdu. Kaptan Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici’den vazgeçmeyen başarılı antrenör, orta alanın göbeğine genç yıldızlar Okay Yokuşlu ve Aytaç Kara’yı yerleştirdi. Stoperde sezon sonuna kadar Mustafa Yumlu-Aykut Demir tandemiyle idare edecek Hami Mandıralı, sol bekte Güray’ı düşünüyor.

Yusuf Erdoğan’ın hücum gücü nedeniyle bek yerine kanatlara uygun gören bordo-mavililerin hocası, forvette ise formsuz ve sürekli sakatlanan Cardozo yerine Muhammet Demir’i monte etmenin planlarını yapıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER