TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan ayrılan Şota İnternetspor'a konuştu

Trabzonspor'dan ani bir şekilde ayrılan ve kafalarda bir sürü soru işaretleri bırakan Şota, İnternetspor'a konuştu.

Trabzonspor'dan ayrılan Şota İnternetspor'a konuştu

İNTERNETSPOR-ÖZEL/ Trabzonspor'daki görevinde karşılıklı olarak feshedilmesiyle spor gündeminin ilk sırasına yerleşen Şota Arveladze, İnternetspor'un sorularını yanıtladı. 

''CÜNEYT ÇAKIR'A KIRGIN DEĞİLİM''

Şota, 'Galatasaray'a karşı 0-0 giden maçta lehlerine verilmeyen yüzde yüzlük penaltı ve sonrasında alınan yenilgi nedeniyle Cüneyt Çakır'a bir kırgınlığınız var mı?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Futbol profesyonel bir oyun. Cüneyt Çakır da işini en iyi şekilde yapmak ister, ben orada kötü niyetli olduğuna inanmadığım için, kendisine karşı bir kırgınlığım da yoktur"  

Şota Arveladze

İnternetspor'un Şota'ya ikinci sorusu ise Süleyman Hurma ile ilgiliydi. Şota daha önce Hurma'nın istifası gündeme geldiğinde basına yansıyan haberlerde iddiaya göre "Ben Hurma ile geldim Hurma ile giderim, o bırakırsa ben de bırakırım" demişti. Bu haberleri hatırlatarak, "Siz Hurma giderse ben de giderim demiştiniz, oysa şimdi siz gittiniz ama Hurma duruyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' sorusunu yönelttik.

İşte yanıtı; "Ben 'Hurma bırakırsa ben de bırakırım' demedim. (haberleri hatırlattık, yok öyle bir şey diye ısrar etti) Ayrıca ben Süleyman Hurma'ya teşekkür etmek istiyorum, hatta eskisinden daha çok seviyorum kendisini, çünkü bana hep yardımcı oldu".

Yorumlar
TREND HABERLER