TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan ayrıldı Sivasspor ile anlaştı

Orta saha için Flamini’yle görüşmelerini sürdüren Sivasspor, savunmanın göbeğine flaş bir takviye yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor’dan ayrılan Carl Medjani’yle iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor'dan ayrıldı Sivasspor ile anlaştı
Süper Lig’in 3. haftasının açılış maçında bugün Galatasaray’a konuk olacak Sivasspor’da bir yandan transfer çalışmaları da tam gaz devam ediyor.
Orta sahanın ortası için dünyaca ünlü yıldız Flamini’yle temas halinde olan Kırmızı-Beyazlılar, defansını da güçlendirdi. Samet Aybaba yönetimindeki Sivasspor, Trabzonspor’dan ayrılan Carl Medjani ile her konuda anlaştı. Tecrübeli savunmacının maçın ardından resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
 
Fanatik'in haberine göre; 32 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık kontrat yapılacağı bildirildi. Süper Lig’de çıktığı 52 karşılaşmada 8 gol, 2 asistlik katkı sağlayan başarılı savunmacı Ersun Yanal’ın yeni sezon planlaması içerisinde kendisine yer bulamamıştı.  
Sivasspor’un transferdeki bir diğer gündemi Lokomotif Moskovalı önlibero Delvin N’Dinga’ydı. Ancak 26 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı bildirildi. Kırmızı-Beyazlılar, bu mevkii için farklı adaylara yönelecek.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER