TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan devre arası bombası!

Trabzonspor devre arasında ilk transferi stoper pozisyonuna yapacak. Hedef Polonyalı stoper Michal Pazdan.

Trabzonspor'dan devre arası bombası!

Trabzonspor transfer döneminde yine stoper almak istiyor. Yaz transfer döneminde uzun süre Serdar Taşçı'nın peşinden koşan ancak bu transferi bitiremeyince Hubocan'ı kadrosuna katan Trabzonspor, devrede bir stoper daha transfer edecek.

Hedefte Polonyalı milli stoper Michal Pazdan var. Legia Varşova forması giyen tecrübeli stoper için girişimlere şimdiden başlandı.

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni bir stoper istiyor. Hubocan'dan istediği katkıyı alamayan Çalımbay, Durica'nın da yaşlanması ve yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle bu bölgeye takviye istiyor.

30 yaşındaki Pazdan da Trabzonspor'a transfer olmak için hevesli. Bu transferin Aralık ayında neticelenmesi bekleniyor.

Michal Pazdan kimdir?

30 yaşında, 1.91 boyundaki Polonyalı savunma oyuncusu Michal Pazdan, 2015 yılında Jagiellonia'dan bir başka Polonya kulübü Legia Varşova'ya transfer oldu. Takımın değişmez oyuncularından biri olan Polonyalı stoper, bu sezon şimdiye kadar tüm kulvarda 19 maçta forma giydi.

Pazdan Polonya Milli Takımında da Kamil Glik ile birlikte stoperde oynuyor. Tecrübeli oyuncu 30 milli maça çıkarken henüz golle tanışamadı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER