SÜPER LİG

Trabzonspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Pazartesi deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Erkan Zengin ile sakatlıkları bulunan Bosingwa ve Uğurcan dışındaki tüm futbolcular katıldı. 

Sakatlığının ardından yaklaşık 20 gün sonra ilk kez antrenmana çıkan Mehmet Ekici, tedavisi devam eden Alper Uludağ ve N'Doye ile birlikte takımdan ayrı koştu.

Dar alanda pas çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra taktik ağırlıklı çalıştı.

Antrenman öncesinde, Passolig ile yapılan organizasyonla kombine alanlar arasından çekilişle belirlenen dört taraftar, futbolculardan imzalı formalarını aldı ve fotoğraf çektirdi.

- "Erkan bizden izin istedi, başka sorun aranmasın"
Trabzonspor Sportif Direktör Süleyman Hurma, antrenmanda Erkan Zengin'in yer almaması üzerine gazetecilere yaptığı bilgilendirmede, "Erkan Zengin, kart cezalısı olduğu için Mersin İdmanyurdu maçında oynamayacak. Halletmesi gereken özel bir işi olduğu için izin istedi, biz de kendisine izin verdik. Bunun arkasında başka bir sorun aranmasın. Mehmet de umarım sakatlık sürecini en kısa zamanda tam olarak atlatır ve aramızda hazır şekilde yer alır" dedi.

Trabzonspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda 3-1 kaybedilen Osmanlıspor maçının ardından, soyunma odasında Mehmet Ekici ile yaşadığı olay sonrası dün yaptığı açıklama ile takım arkadaşından özür dilemişti.

Yorumlar
TREND HABERLER