TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan hakeme yenildik tepkisi

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, Antalyaspor karşılaşmasının ardından isyan etti.

Trabzonspor'dan hakeme yenildik tepkisi

Antalyaspor’un galibiyet golünü 8’inci dakikada Chico kaydetti. Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, Antalyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"YAKAMIZI BIRAKSINLAR"

Onur Kıvrak'ın açıklamaları şöyleydi: "Bu veda maçını kazanmak isterdik. Olmadı. Golümüz faul diye iptal ediliyor.. Verilen penaltı dışarıda! Önümüz kesilmeye çalışılıyor ama kesilemeyecek! Bu temiz forma hak ettiği yere gelecek! Bizim yakamızı bıraksınlar! Ben İzmirliyim ama buraya yıllarımı verdim, 10 yıldır burada oynuyorum. Bilerek buraya formamla geldim. Bizim yakamızı bırakın!"

Trabzonspor

İLK DAKİKADA SAKATLIK

Trabzonspor-Antalyaspor mücadelesinin henüz ilk dakikasında hava topu mücadelesinde Mustafa Akbaş ile Celustka kafa kafaya çarpıştı. Hakemin oyunu durdurmasının ardından Celustka’nın kafası sargıya alınırken, Mustafa Akbaş’a yaklaşık 5 dakika tedavi uygulandı ve iki oyuncuda yeniden maça döndüler.

Trabzonspor

MEHMET VE OKAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA CEZALI

Trabzonspor 3 sarı kartı bulunan ve ceza sınırında yer alan Mehmet Ekci ile Okay Yokuşlu, Antalyaspor karşısında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü. Ekici ve Okay gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER