TRANSFER

Trabzonspor'dan iki bomba birden

Trabzonspor'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor.

Trabzonspor'dan iki bomba birden
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Dinamo Moskova'nın Kongolu stoperi Christopher Samba ve Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado'yu Trabzon'a getirdi.

Karadeniz ekibi, bu sabah 05.00'te Londra'dan kalkan özel uçakla son olarak Dinamo Moskova forması giyen Kongolu stoper Christopher Samba'yı kente getirdi.

Yaklaşık 7 saat süren uçak yolculuğunun ardından öğle saatlerinde Genel Menajer Serhat Altıncı ile birlikte Trabzon'a ulaşan Samba, havalimanında "Beraber güzel şeyler yapacağımızı umuyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum" dedi.

SAMBA, 2013 YILINDA 10 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU
Serhat Altıncı ise, Samba ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve son detayları görüşeceklerini söyledi. 2013'te yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Moskova ekibine transfer olan Samba'nın, alacaklarına karşılık bonservisini alacağı ve bordo-mavililerin bu oyuncu için herhangi bir bonservis parası ödemeyeceği belirtildi. 31 yaşındaki 1.93 santimetre boyundaki Samba'nın Trabzonspor'la yıllık yaklaşık 2.5 milyon Euro'ya anlaştığı ileri sürüldü.

KALECİ ALVARADO SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Trabzonspor'un Onur Recep Kıvrak'ın yedeği olarak düşündüğü Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado ise dün gece geç saatlerde Trabzon'a ulaştı. Ülkesinde tatilde olan ve yaklaşık 2.5 gün süren yolculuğun ardından Trabzon'a gelen Alvarado'nun bu sabah sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Her konuda anlaşmaya varılan Kostarikalı oyuncu ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

ESTEBAN ALVARADO KAP'A BİLDİRİLDİ
Trabzonspor, kaleci Esteban Alvarado ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Dün gece saatlerinde kente gelen ve sağlık kontrolünden geçen Kosta Rikalı kaleci sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Kulübü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklamayı yaptı:

"Profesyonel futbolcu Esteban Alvarado Brown ile 2016-17 futbol sezonu sonuna kadar (2 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;

2015-16 futbol sezonu için 550.000 euro garanti ücret ,

2016-17 futbol sezonu için 550.000 euro garanti ücret ödenecektir." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER