TRANSFER

Trabzonspor'dan Jelavic hamlesi

Santrafor arayışlarına devam eden Bordo-Mavililer'in son olarak Hull City forması giyen Hırvat yıldızı bitirdiği öğrenildi. Kulüplerin bonservis pazarlığı devam ediyor.

Trabzonspor'dan Jelavic hamlesi
Trabzonspor'da transfer harekâtı dört koldan sürerken forvet işinde çok önemli mesafe alındığı öğrenildi. Bordo-Mavililer’in anlaşmaya vardığı isim Nikica Jelavic. Son olarak Premier Lig’de Hull City forması giyen Hırvat futbolcuyla Karadeniz ekibinin el sıkıştığı, kulüp yöneticilerinin bonservis ödeme şartları üzerinde görüştüğü öğrenildi. 

Fanatik'in derlediği habere göre; Haberi İngiltere’nin ünlü spor yazarlarından, Sky Sport yorumcusu Gianluca Di Marzio da doğruladı. Transferlerde sağladığı isabetle dikkat çeken Marzio, “Hull City 4 milyon Euro (12 milyon TL) bonservis istedi. Pazarlıklar devam ediyor” ifadelerini kullandı.
 


29 maçta 8 gol, 1 asist

İngiliz ekibinde geride bıraktığımız sezonda 29 maçta 8 gol 1 asislik bir performans sergileyen Jelavic, aynı zamanda Hırvat Milli Takımı’nın da değişmezlerinden. Gol vuruşlarında her iki ayağını da kullanabilen 29 yaşındaki santrfor aynı zamanda hava toplarında da çok etkili. Trabzonspor’un en geç hafta başına kadar pazarlıkları sonuçlandırıp golcüyü Trabzon’a getirmesi bekleniyor.

Hull City 8 milyon Euro’ya almıştı

Hull City, Trabzonspor’un peşindeki golcüsü için Everton’a tam 8 milyon Euro (24 milyon TL) ödemişti. Yeniden yapılanmaya giden ve kadrosunda revizyon planlayan Hull’un 4 milyon Euro’ya ‘okey’ dediği bildirildi. Bu arada Jelavic, Hull City’den önce Hajduk Split, Zulte Waregem, Rapid Wien, Rangers ve Everton formalarını da terletmişti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER