TRABZONSPOR

Trabzonspor’un en büyük gol kozu geri dönüyor

Trabzonspor’un en büyük gol kozu olan Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir’e karşı takımdaki yerini alacak. Forma giydiği 16 lig maçında 17 gol atan yıldız oyuncu 2 hafta sonra 11’de görev yapacak.

Trabzonspor’un en büyük gol kozu geri dönüyor

Süper Lig’de arka arkaya 5 beraberlik alarak zirve takibinden uzaklaşan Trabzonspor’da tüm gözler Medipol Başakşehir maçına çevrildi.

Medical Park Arena’da galibiyet hedefleyen bordo-mavililerin en büyük kozu takıma geri dönen Burak Yılmaz olacak. Fenerbahçe ile oynanan maç sonrası sakatlanarak 2 haftadır takımdan uzak kalan Burak, yeniden Rıza Çalımbay’ın forvet hattının birinci ismi olarak sahada yer alacak.Hafta boyunca takımla çalışan ve sağlığına kavuşan tecrübeli forvet, Trabzonspor için büyük önem taşıyor. 32 yaşındaki futbolcu bu sezon 16 lig maçında 17 gol, 1 asistle takımının attığı 36 golün yarısına adeta imzasını koydu.

Bunun ötesinde ise Burak Yılmaz her zaman zor anlarda sahneye çıkmasıyla bu sezona anlam kattı. Fenerbahçe ile oynanan iki maçta 2 gol atan başarılı yıldız, Başakşehir ile sezonun ilk yarısında yapılan karşılaşmada da 2 kez fileleri sarsmıştı.

Özellikle sahada olduğu son 8 maçta 10 gol atan Burak Yılmaz bu süreçte hem Rodallega ile çift forvet oldu hem de zaman zaman tek forvet oynadı. Rodallega ile çift forvet olarak 3 maçta 5 gol atan Burak, tek forvet çıktığı 12 maçta ise tam 12 gol buldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER