TRABZONSPOR

Trabzonspor'un ilk ciddi sınavı

Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk ciddi sınavını Bursaspor karşısında verecek.

Trabzonspor'un ilk ciddi sınavı

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'ın Györ şehrinde tamamlayarak Türkiye'ye dönen Trabzonspor, 12 Ağustos Cuma günü Spor Toto Süper Lig'deki önemli rakiplerinden Bursaspor ile saat 21.00'de hazırlık müsabakası oynayacak.

Bordo-mavililer Macaristan'da 6 hazırlık müsabakası oynasa da rakiplerin durumlarına ve piyasa değerlerine bakıldığında Karadeniz ekibi ilk ciddi sınavını Bursaspor karşısında verecek.

Trabzonspor 4 aşamalı kamp dönemi geçirdi
Yeni sezon hazırlıklarını 4 aşamada yapan Trabzonspor, ilk çalışmalarına Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı. Daha sonra yurt dışı kampı için Slovakya'ya giden Karadeniz ekibi bu kampın ardından Trabzon'a tekrar dönüp çalışmalarını kısa bir süre evinde sürdürdü. Trabzon'daki çalışmalarını tamamlayan bordo-mavililer yeni sezon çalışmaları ve hazırlık maçları için Macaristan'ın Györ şehrine geldi. Slovakya'da gençlerin ağırlıkta olduğu kadro ile çalışmalarına başlayan Yanal, Macaristan'da ise kampın sonlarına doğru yeni transferlerin katılımıyla hazırlıklarını sürdürdü ve hazırlık müsabakaları oynadı.

Trabzonspor'un hazırlık maçındaki 6 rakibi bordo-mavililerin 4 futbolcusunun değerini geçemedi..Trabzonspor'un, Macaristan'ın Györ şehrinde yaptığı hazırlık maçlarında denk takımlarla karşılaşmadı. Bordo-mavililerin rakipleri Karadeniz ekibinin 6 futbolcusunun değerini geçemedi. 81 milyon 500 bin Euro değerinde olan bordo-mavililerin Macaristan kampında oynadığı 6 takımın değeri 6 futbolcusuna denk geldi.

Bordo-mavililerin rakiplerinin toplam değeri 24 milyon 900 bin Euro olurken, Trabzonspor'da Onur 7 milyon 250 bin Euro, Mehmet Ekici 7 milyon Euro, Onazi 5 milyon 250 bin Euro, Muhammet Demir 4 milyon 750 bin Euro, Yusuf Erdoğan 4 milyon 500 bin Euro ve Abdulkadir Ömür 150 bin Euro'luk değerleriyle 6 rakibinin değerine denk geldi. Gyori ETO dışındaki takımlar ise Trabzonspor'un bir futbolcusunun değerine denk gelmedi.

ilk hazırlık maçında Avusturya'nın dördüncü lig ekiplerinden SV Gerasdorf'u 6-1 yenerken rakibinin ise 125 bin Euro değeri bulunuyor. Rakipleri içinde en ciddi olarak gözüken 13 milyon 300 bin Euro değeriyle Gyori ETO'yu 2-0, üçüncü maçında ise 4 milyon 800 bin Euro değeri bulunan MTK Budapeşte'yi 5-0, dördüncü maçında da 4 milyon 400 bin Euro değeri olan Gyirmot'u 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, beşinci maçında Avusturya'nın dördüncü lig ekiplerinden olan ve 100 bin Euro değeri olan Karabakh Wien'i 5-0 yenerken kampın son maçında ise 2 milyon 200 bin Euro değeri olan Emirates'i 1-0 mağlup etti.

En ciddi rakip Bursaspor olacak
Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk ciddi sınavını Spor Toto Süper Lig'deki rakiplerinden Bursaspor karşısında verecek. Macaristan kampı sonrası Türkiye'ye dönüşünde Bursaspor ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi bu maçta eksiklerini görecek. Teknik Direktör Ersun Yanal, Bursaspor karşısında eksiklerin neler olduğu noktasında fikir sahibi olacak. 21 Ağustos'ta oynanacak olan Kasımpaşa maçının ve ligin provasını bu maçta yapacak olan deneyimli teknik adam yeni sezona hangi kadro ile başlayacağının sinyallerini ise Bursaspor karşısında büyük oranda vermiş olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER